Ha lenne forgalom akkor dobálhatnának eladásra bármennyit semmit nem érnének el vele. Ezen áll vagy bukik a dolog a 250 milla az nem rossz de lehetne több is
Szerintem nagyon nem egyről beszélünk!
Folyamatos esést generálnak a papírban.
Miért szerinted normális az, hogy majdnem 4%ból csinálnak úgy 1% pluszt, hogy telibe visszanyomják a papírt zárásra?
ÉS már hónapok óta ez van, hogy nagy pakkokat dobálnak rá visszafogva az emelkedését!
Ennyire máshogy látjuk érdekes, hogy ezt is meg lehet magyarázni.
Szerintem nagyon nem egyről beszélünk!
Folyamatos esést generálnak a papírban.
Miért szerinted normális az, hogy majdnem 4%ból csinálnak úgy 1% pluszt, hogy telibe visszanyomják a papírt zárásra?
ÉS már hónapok óta ez van, hogy nagy pakkokat dobálnak rá visszafogva az emelkedését!
Ennyire máshogy látjuk érdekes, hogy ezt is meg lehet magyarázni.
spekulációról nem hallottál. Lehet hogy valamit előkészítenek, amit még senki nem tud. Lehet hogy valaki nagy adja. stb.
Igen miért ne lenne normális? Több az eladó mint a vevő és semmi több plussz mol vezetés se nagyon próbálja nyugtatni a piacot.
Én csak annyit mondanék erre, látom négyen is plusz-olták, hogy ezért tart itt az ország ahol tart, mert így gondolkoznak emberek!
A homokba kell dugni a fejünket látva, ami történik, hát gratula...
Nekem csak annyi hozzáfűzni valóm van, hogy a tőzsde az le és fel ez tény, de ilyen nemzetközi hangulat mellett tud 30%-ot esni a részvény úgy, hogy még hírek sem indokolják az nem normális nekem ezt ne akarja senki sem megmagyarázni és pont.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.