biztosan tesztelték mennyi összeggel lehet meghúzni...aztán meg le....ez nem rossz hír, mert legalább közel az alja...
lenyomnak egy -5%-os pánikot majd visszafordítják +5% be csak kérdés, hogy honnan és mikor :)
Törölt felhasználó2014. 03. 24. 16:02
Nem értem, mi volt ez a kora du. -i hurrá optimizmus. Ha valaki megnézte a kötési listát, az láthatta, hogy néhány 10db -os kereskedők nyomták fel az árat. Abban a percben, ahogy van egy normális mennyiségű/értékű ügylet máris esik az árfolyam. Szerintem addig kár trend fordulót kiálltani, amíg nem leszünk egy technikai szint közelében, és nem lesz egy értékelhető gyertya konfiguráció ami ráadásul nagy forgalom mellett bontakozik ki.
Lehet, hogy hamarosan újra ott lesz a lehetőség, hogy vegyél 11900-on.
Bár, ha én szeretnék venni és nem 1 hét befektetésen gondolkozol, akkor itt +100-zal magasabban sem rossz vétel.
Szerintem csak a szokásos napközbeni mozgását tudta le. Gyér a forgalom, valaki megette a porcfolió hírét, azért emelkedett kissé. :)
Csak tudnám mi van azzal, hogy a ruszkik a téli olimpiát követően ülnek le tárgyalni az INA sorsát...
Lassan már összemosódik a napiszar.hu és a porcfolió oldala a tartalmát illetően.
Szerintem csak a szokásos napközbeni mozgását tudta le. Gyér a forgalom, valaki megette a porcfolió hírét, azért emelkedett kissé. :)
Csak tudnám mi van azzal, hogy a ruszkik a téli olimpiát követően ülnek le tárgyalni az INA sorsát...
Lassan már összemosódik a napiszar.hu és a porcfolió oldala a tartalmát illetően.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.