Pártállástól függetlenül látszik az azért hogy tőzsdei rally nálunk csak úgy lesz ha nem a jelenlegiek vannak a kormányon. Addig csak ez a mocsár. Mivel kimaradtunk az elmúlt fél éves kinti rallyból is, így egy jó esélyt szalasztottunk el hogy minden részvény normális árra kússzon fel.
Vagy a Dana Gas cucc előtt felhúzzák 17 ezerig. Most végülis kevés pénzzel meg lehet ezt csinálni. Azért pénteken az is látszott hogy van itt egy nagy vevő legalább 10 ezer db-al, de látszik hogy csak óvatosan veszeget, már sehol sincs a 10 ezre. Annyival szerintem simán el lehetne akár már most is vinni 17 K-ig. Persze lehet ráöntenének ha berakna egy ilyen vételt.
én úgy gondolom, hogy hati zárásra húzták fel.
De ez majd kiderül a követekező napokban.
A csökkenő csatorna tetején van, ha ezt nézzük esni-e kell. De ami a legfontosabb a dana sztori, addig még annak nem lesz vége, nem nagyon mernek belevenni.
Én csökkenést várok, ami már 15000 környékére vinné le.
Ne tévesszen meg az emelkedés erőtlen mivolta.
Pont addig jó,amíg kevesen hiszik el az emelkedést,mert akkor még sokan vannak vétel előtt.
Fordított esetben (nagy forgalmú emelkedésnél) több okod lenne aggódni,hiszen ha már mindenki vett,ki hajtaná még feljebb az árakat?
Határidős ügyeletet jelent, akár havi üzletkötéssel és adottt hónap 3. péntekén van az elszámolás. Ezek masszív tőkeáttétellel köttetnek, azaz leginkább nagyok játéka és pozitól függően megpróbálják zárás előtt akár több nappal is az azonnali kereskedéssel befolyásolni a prompt árat.
Én most kivételesen hittem Egonnak,és lekereskedtem.
Csatorna alján 15765-15770-en vettem, és 16465-480 záróban adtam.
Ez a csatorna teteje.
Záróban mindent felhúztak, a hati miatt is.
Amíg nem töri a csatornát, addig ne várjunk változást.
Mindenesetre Egon megint beletrafált, mint már sokadszor: "Napos:
A fej-váll alakzatból a célár 15700-nál teljesült. Erről a szintről forduló, de az emelkedési kísérlet jóval gyengébb forgalommal történt, ez így harmatgyenge. Ennek ellenére a 16450-et visszatesztelheti."
beálltak vételre, ha netán vki(k) eladtak volna nagyobb pakkot. záróáron ugyan már nincs az árnak tétje, de az eladásokat felszippanthatják..., remény van arra, hogy jövő héten folytatódik az emelkedés (nem tuti persze, de van esély), ráadásul most már annyira pesszimista mindenki, hogy meglepetés is jöhet..
100db-ot, de a többséget megtartottam. Kemény dilemmában vagyok most... Hányszor bíztam ebben a fordulatban Veletek együtt... és attól félek most is, hogy 15k körül együtt szomorkodunk majd: "de hülye voltam, hogy nem adtam el" :) Szép ez a game:)
Beálltak vételre, ha netán vki(k) bevadulnának az eladásban, bár ilyenkor akár 1 milliót is beadhatnak eladásra, a záróáron már nem változtathat. Ha viszont mégis lenne nagy mennyiségű eladó, akkor ezzel felszívnák az eladást, azaz jövő héten ezen eladói pakkok kiesnek a játékból ...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.