De király....emelkedés semennyire sem hat ránk,esésnél rögtön túlessük az addig emelkedőket,akik viszont természetszerűen korrekcióznak.
Szarság van emberek!
Nincs is mínuszod :) A jelenlegi helyzetet teljesen reálisan látod. Félre értés ne essék, én is és gondolom sokan itt mások is azt szeretnénk ha végre megindulna fel, de a mai nap is a brutál alacsony forgalommal kínokkal megtűzdelt lecsorgásról szól... remélem valamennyire felkötik ( bár a szó szoros érelmében már felkötötték és ahogy accept is mondta keresztet is kapott érte:D )
Nem tudom miért a mínusz, csak a jelenlegi helyzetről írtam én a gondolataim, ami lehet totál hülyeség, nem kell követni. A mínusztól meg nem fog az árfolyam megfordulni.
Nem az esésre játszok rá, hanem azt várnám ennyi tökölődés után. Csak azért nyitottam a shortot, hogy ha tényleg valami öntés készül itt, akkor fedezzem a longos bukót, s majd a végén a shortot is longba fordítom, így elméletileg oda vissza lehetne keresni. De ez csak akkor működik ha először tényleg lefelé indul el. Ha nem akkor a shorttal elbukom amit longgal nyerhetek, de kiszállni így is ki tudok.
Jobban alszom, ennyi van mögötte :) Most nem a profit a lényeg, hanem hogy ne bukjak rajta semmit sem.
Nem lefelé várnám alapból, mert alulértékelt a versenytársakhoz képest. Hanem csak a longos pozik fedezésére nyitottam egy shortot. Persze ha megindul fel akkor a shorton amit vesztek az elviszi a longos nyereséget, de ha mégis beesne május elején akkor az esésben is keresek s a végén úgyis longba fordítok teljesen. Csak amolyan biztosíték.
Csak akkor működik jól ha először tényleg esik, mert akkor elviekben oda vissza lehet keresni. Ha felfele indul akkor sincs gond azért mert már jó lenne kiszállni a longból is. Túl bizonytalan most minden. Persze miután kiszáll az ember akkor lesz 19K, így megy ez :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.