Vétel
Cég Aj. Db Ár
1 1 16 db 15 650 Ft
1 1 100 db 15 610 Ft
1 1 100 db 15 605 Ft
3 3 75 db 15 600 Ft
1 1 100 db 15 580 Ft
Eladás
Ár Db Aj. Cég
15 680 Ft 25 db 1 1
15 685 Ft 550 db 1 1
15 700 Ft 10 db 1 1
15 735 Ft 7 db 1 1
15 740 Ft 50 db 1 1
Törölt felhasználó2012. 05. 24. 09:29
Kedves brókereink a reggeli meeting, kávé után odaültek a géphez és már pakolják is az eladói oldalt. 15685. Ebből ma még lesz 15 is.
Utólagos engedelmetekkel, Berkovitz szemszögből szeretném láttatni a dolgokat. A legtutibb dolog adósságot utolsó fillérig fizető nép három vagyonukat bűnös úton szerző, felelőtlen vezetőjének (fletó,veres,kóka) kezébe visszafizethetetlen kölcsönt adni, egyben a nemzeti fizetőeszközre (HUF) shortot nyitni. Bankok a deviza hitellel biztosították be magukat, mert azt ne gondolja senki, hogy nem számítottak forint gyengülésre. Ez az állami-magán adóssághegy kinövése fog vagy 10 évig tartani, addig vegetálás lesz. Orbánék is követtek el hibákat, mert a választók nem arra hatalmazták fel őket, hogy dupla kamattal vegyenek fel pénzt, amikor az IMF-től feléből is megúszhattuk volna, adócsökkentést meg leírta a bizalomvesztés, így a külföldiek várt beruházásai elmaradnak.
Szeretném azt hinni, hogy még van értelme reménykedni, de ismerve az ORBÁNC nevü sűlyos betegséget az ország testén(nézzétek csak meg) és mert másfél évi nyugdijam négy hónap alatt elúszott egy esztelen jogász szabadságharcán, azt tervezem, hogy kivonulok a magyar tőzsdéről, és átállok a Plusz500 táborába, német és USA részvényekre. Vélemény ?
így van vadász csak a pánikoltatás és a hazugság zavar, meg orbánék egyre inkább...hiszem h jók a beker áraim, jók lesznek...betartok mindent amit beszéltünk...tudom h mi az a szelete a tőzsdének amit én művelni tudok illetve művelnem szabad...sztem most mindent jól csináltam...tanultam a nyári dolgokból...most is van még pénzem...csak ugye ez tőzsde....hiába csinálod jól még akkor is lehet rossz...de ez kizárólag orbánék miatt van...ezt is tudtam...h alattuk nem szabad tőzsdézni...vagy csak nagyon óvatosan...hiszek a molban és a telóban is ezek vannak...sztem nem rossz beker árakkal...csak lehetett volna sokkal jobb is...mint mindig...
balu, kövezzél meg, de akkor is azt mondom, ez még egyáltalán nem is olyan rossz átlag, sőt!
Szerintem sokan jóval feljebb ülünk ebben a fosban (is) és esélyünk sincs rá hogy valaha is pluszban kiszálljunk belőle:((((((( Sajnos ez van, gusztustalan bagázs, ahogy megvették az "országunk nagyjai", azóta zuhan...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.