Sziasztok! Én írtam párszor...pontosabban kérdeztem ,de senki nem válaszolt. Úgy látszik nagyon "elit" ez a kör. Holmi jött-ment nem fér csak úgy ide! Mjuk nem derült ki hogy nő vok.
tcomra nézz rá ): 520 as vélár mi :D ehehe nemsokára megemelik 555 ig elemhet :)francba én meg eladtam 545 tegnap ami jó mert én hülye ma 538 ra álltam be venni és 540ig jött csak le... most 548
tcomra nézz rá ): 520 as vélár mi :D ehehe nemsokára megemelik 555 ig elemhet :)francba én meg eladtam 545 tegnap ami jó mert én hülye ma 538 ra álltam be venni és 540ig jött csak le... most 548
Én ahogy kigondoltam, hogy veszek, hígítok, abban a másodperceben feljebb szaladt. Mindig ellentétesen mozog mint, ahogy szeretném. Szóval most átverem: GYERÜNK LEFELÉ 16k-ig! :D
Fiúkák, mi a helyzet ?
Mindenki búbánatosan szüttyög magában ?
Balu tegnap esti felvetésére (mely szerint kellene még legalább 1 nő a topikba), ha szabadna beleszólnom: Bodzát szeretném hölgy-fórumozónak magam mellé, de Ő sajnos már elég régen járt errefelé.
Én is így gondolom. De a 200-napos 18700 körül foghatja. 16k-ról jött 20600-ig. Felét vissza kellene adni, a hosszan tartó emelkedéshez. Emelkedő trendbe marad ettől még.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.