Szerintem ugyanarról beszélünk.:-)
Egész napos short és dobás után várható is valamilyen szinten.
Utolsó negyed órában ott agyaltam,h melyiket játsszam meg felkötésre,mondom legyen a ricsi,az tudna elvileg legtöbbet korrigálni,hát mondanom sem kell,hogy az egyetlen volt,amit még lejjebb is dobtak,nem hogy fel...
a franc ez bosszantó...ma én pont nem voltam gépnél mikor otit belökték kilenc alá...pedig ott tuti vettem volna és záróba ment volna az is...ilyeneken is múlik, sőt...szerencse...hirtelen megérzés, sugallat
Igen Martin, pont erre gondoltam !
Például azt sem tudom pontosan, hogy melyik papírt és melyik brokicég engedi napon túl shortolni, de úgy tudom, hogy a TDT-ket mindenképpen zárni KELL, és a legtöbb helyen a shortokat is. Ha ügyfél nem teszi meg, megteszi a broki helyette.
Ez az elv úgy ahogy van hülyeség.
Ilyen erővel semmilyen napi longos nem adná el záróban.
A shortos is simán kivárhatja a zárót bízva abban,h olyankor még jobban ledobják az árat(hány ezerszer láttunk már ilyet?).
Arról meg nem is beszélve,hogy olyankor már a bank vásárol vissza zárva a napi trade-et bármilyen áron is kell vissza vennie.
Gondolom nem 1 szuszra. Olyan nincs, h 7%-ot menjen egszerre. Úgy értem, hogy mondjuk kinyitunk 1000 ft-on, és szép lassan felmegyünk 1070-re. Gondolom felmegy 1030-ig, vissza 10-re. Megint fel... vissza picit. Így gondoltam.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.