Ritka egy pocsék napom volt ma gyerekek, kezdődött ezzel a reggeli mufurc hangulatommal, amit sikerült drága kicsi mollikának felturbózni még jobban.
Na de gondolom ez senkit nem érdekel. :-)
Most estem dilemmába: szóval nagyjából arról van szó, hogy nem akarok hónapokra beragadni és partvonalról figyelni, ahogy 17K-ról újra indul a rally. Másoknak.
Ennél még a bukó is jobb. :-)
na ezt nem szabad h kifeszítted magad...ezt tilos...ezt egy életre megtanultam ha szerencséd van nem együtt fog mozogni a kettő...bár nem ez a valószínűbb
régebbről ide másolva: a nap csúccsa azért sió volt...A ricsi topikban azhitte h az estar topikban van...mire real: sió azt se tudod melyik topikban vagy...mire én reméljük azt tudja h mit vesz-ad épp:)
ez a görög téma rendesen betett most az árfolyamoknak, meg mondjuk már eleve érett a korrekció... ha megoldódik a görög helyzet akkor szerintem olyan 1 hét múlva talán megindulhatnak, de ha nem, akkor hosszú ideig nem tudunk hozzányúlni... az viszont 100%, hogy nem dobom :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.