Csak egy példa: vettem CIG-et 905-ön.
Két nap múlva felugrott 950-re.
Nem, nekem nem volt elég két nap alatt 40K nyerő, vártam, hogy még feljebb megy.
-25K mínuszban adtam el a végén.
Azóta oda sem szagolt a 950-es árfolyamhoz.
De említhetem a legszebb példának Rábát is.
Megvettem 980-on, MÁSNAP felment 1120 körülre. Tartottam, holott azon is volt pár tízezer nyerő. 1, azaz EGY év múlva,
cca 150ezer veszteséggel adtam el.
Szóval Balu, akkor döntöttem úgy, hogy vége ennek a "jajdeokoshosszútávúbefektetővagyokén" korszaknak. :-)
Mégis Papa ?????
38500 volt a célárad...
Én tegnap eladtam, egy cseppet sem bánom.
Ma visszaálltam vételre, de szerintem visszavonom, mert kissé vérszegény a drágaságom.
Ez a reggeli hír nem tett jót neki.
Gondolom, a brokik sem nagyon ajánlgatják az ügyfeleknek vételre.
Egyetértek Amsztival, és is 2-3 naponként mozgok ki-be, mert a mai politikai őrültek
mellett racionalitást kár feltételezni. Éppen ezért Ricsikémet is ma piacra vágom...
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni. :-)
Azért nem veszek jelen pillanatban, mert - véleményem szerint - egy nagyobbacska korrekció bármikor benne lehet (ezts 18K-ig értem kb.).
Nézem a vevői-eladói oldalt. Nem túl meggyőző.
Másrészt, én befejeztem tavaly ősszel a hónapokig ülök valamin stratégiát.
Veszem, szórom, veszem, szórom és így tovább, bár régebben mélységesen elítéltem az ilyesfajta kereskedést.
Inkább sok kicsi, de biztos nyerő, mint egy nagy bukó ! :-) Számtalanszor így jártam, addig vártam a profit realizálással, míg a végén a buktát elkönyvelhettem.
Martin, OTP egyéniség, külön utakon jár.
Nem lehet összehasonlítani más papírokkal. :-)
De ez nem azt jelenti, hogy nem kívánok Neked egy 21-22K-s árfolyamot !:-)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.