Én bizok a Fideszes fiukba, Szijjártó, Kósa, Matolcsy, Navracsics, ezek ha megszólalnak jön belőlük a hülyeség mint tehénből a szar, ez szívás annak aki poziban van, viszont jó aki nincs.
szia:) kösz kedves vagy:) igyekszünk 4135...az átlag beálltam 4159-re mert akkor visszahoznék minden bukót csak az a minusz 190.ooo hati bukó maradna rossz emlékként ebből a rémálomból és akkor egy időre abba is hagynám mert 19 hónapja van netbrokim és kiszámoltan h kb a pénzem kamatát bírtam megkeresni...19 hónapból már lehet következtetést levonni...szóval a 19 hónap alapján nekem összeségében úgy néz ki h nem nagyon éri meg...szépen indultam eleinte megvolt a havi száz, de aztán átlagban maradt a banki kamat:)
Túlvettség, vagy túladottság megállapításában segít, ha a vonal fölül jár túlvett, ha alul túladott, azértékeket nem tudom mert nem használom, azt te is látod hogy hanyadík fehér vagy fekete gyertyát rakja.
Szió,
Jajjjjj... de ügyes vagy !:D Képzeld, nekem hiányzott 115 Ft MOL-nál a céláramhoz, sajnos ebből a körből lehet kimaradtam, viszont a 2 db ricsit eladtam meg a 100 OTI-t ... én bízom azért a mai napban még, hogy MOL feljön értem. Nem merem visszavonni a megbízást, mert akkor tutttira megindul FEEEEEEEEEEEL ...
A kedd reggeli mellényúlásomtól egy kicsit megcsömörlöttem, nem fogom elkapkodni a visszaszállót az biztos. Nagyon kicsi volt a haszon de ennek is örülök, lelkileg nem nyomaszt tovább, a MOL-lom meg 19,120-ról van.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.