Folyamatos tanulás és tapasztalatszerzés... mondhatjuk úgy is, hogy a tőzsde egy jó kis önismereti tanfolyam egyben. És mint tudjuk ingyenes tanfolyam nem sok van.
Nem bánom, ha hibázok. Ha nem tenném, sosem tanulnám meg, hogyan lehetne jobban csinálni.
Bosszant tudod, hogy csütörtök este két helyen sem tudtam grafikonon viszonyítani az OTP-MOL párost, a 25,700 és a 6400 tavalyi árfolyamot mértem számológépen a csütörtökihez, akkor az OTP-ben 20% discount mutatkozott a MOL-hoz képest, nem léptem meg.
Ne nyugtalankodj kékmedve...már nyalogatja a 19000 -et. A tözsdéhez türelem kell. Az OTP most két hétig csorogni fog, és a profitrealizálásból a MOL-hoz fog jönni zsozsó...
grat...akkor már csak én maradtam egyedül:):) áhh egyedül vagyok:) jaaj istenem:) beállnak ilyen hatalmas puffer pakkokkal h elriasszanak mindenkit...haha túl régóta tőzsdézem h bevegyem...az eladoktól meg szívják fel aztán kiállnak és szabad a pálya...kis köcsögök szarni rájuk
:-)
Én meg abban hiszek, hogy ha nagyobb a kereslet, mint a kínálat, akkor emelkedik, ha nagyobb a kínálat, mint a kereslet, akkor esik, ha a kettő egyforma, akkor oldalazik. :-)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.