Szia Papa ! :-)
Jól bejött a jóslatod, csak idősíkon volt egy kis tévedés...nem mai záróban, hanem már tegnap majdnem lehetett venni 400-on ricsit.
Sajna épp nem voltam gépnél, így maradt továbbra is a várakozás. :-)
Törölt felhasználó2012. 01. 20. 09:48
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szevasztok Urak...Tegnap sikerült a záróban bevásárolnom MOL-t, most mozizok, és szurkolok amstinak, vajjon sikerül-e Neki Ricsit venni. A 36500 még délelőtt elképzelhető.
Dehogy ketten:):) és az a sok nagybüfi aki veszi:):)ja igaz, mert ők régebben adták:) nyugi jó lesz az...a 19000 mol egyáltalán nem drága, ezt komolyan mondom én a molban nagyon otthon vagyok, régóta figyelem
kösz...:) hát amszti én pont olyan vagyok beragadva figyelem a számlám már mióta...ha realizálsz abban a pillanatban az ellentétjében vagy érdekelt, mint voltál azelőtt pár másodperce...sztem még húzzák...annyian várják az esést...biztos tudjátok mi szokott ilyenkor lenni...sokan dühből sortolnak...no komment...meg miért is kéne most akár tovább emelkedni v esni bárminek...kis oldalózós nyugi is létezik...tavaszig van idő...én így látom...gondoljatok bele h esett nyár végén...ott volt korrekció?
A legjobb érzés az, amikor az ember a veszteségeit csökkenti.
Ha a MOL, s egyéb szutyokaim olyan hajrába kezdenének, mint az OTP...................
karba tett kézzel figyelném a veszteségeim csökkenéseit, s várnám a tavaszt...
Jóccakát!
Egyetértek ... most hogy kiszálltam szinte mindenből, olyan hiányérzetem van.
Szerintem nem fog sokáig a számlámon romlani a pénzem. Keresem a beszállót OTI-ba, MOL-ba... cipőt már nem veszek, nem fér :DDD
Ezt azért nem gondoltam volna, hogy 36400-ig lemászik. Ma 2x módosítottam a vételi megbízásomat, egyszer felfelé, egyszer lefelé, aztán fél 5-kor végleg töröltem. Akkor még 37K közelében volt.
Így ma nem vettem, de erős a gyanúm, hogy holnap sem fogok.
Törölt felhasználó2012. 01. 19. 19:32
Előzmény:
törölt hozzászólás
Óóóóó.... OTP tök jó, vagy inkább kiiiiráááály (ahogy a lányom mondaná).
Éppen azon elmélkedtem a ricsi topikban, hogy annak is megvan a maga varázsa, ha az ember beragadva ül valamin.
Napok óta csak nézem a portfoliomat, hogyan csökken a veszteségem, és ez igen-igen jó érzés.:-))))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.