Jól emléxel. Most is így van! Csak nem értettem mire írtad!? A zöldbéla írására reagáltam, miszerint nem adja el 3000 alatt. En meg megkérdeztem, hogy azért stoppot rakott-e a végre nyerőbe fordult pozijára. Burkoltan utalva arra, hogy nem kellene beleesni ugyanabba a csapdába kéccer! Ennyi. Erre írtad, amit írtál és nem értettem.....
Brent 84,78, legutóbbi csúcsa már 85 dollár felett volt néhány centtel. Emelkedő trendben mozog. Tehát az olajtrend sem tört. A MOL-ban rövit Tf-en teljesen normális hullámzás látható, amiben a nyitás utáni percekben elérte az árfolyam az órás csati tetőt, onnan fordult le. Semmi tragikus nem látszik, szerintem.
Én azért a MOL-nál a bikát még nem temetném senki helyében. Aki napizik, annak érdekesek a napon belüli hullámok. Hosszabb Tf-eken, (ebbe már az órást is bele értve) nem tört még az emelkedő trend. Az 5-15-30 perces Tf-eken látható mozgások napon belül érdekesek csak.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.