Én is feladtam, bár úgy gondolom, hogy a csavar abban lesz, hogy a legkitartóbb 1000 vétel limiten mégis megkapja majd, hogy a tényleges kereskedés is elinduljon.
Ilyen se volt még a tőzsdén, a piaci becsület védelmében áldozatokat kellett volna hozni hosszú távra biztosan megtérülő.Azaz minimim be kellett volna indítani a rv kereskedést akár veszteséggel is.
Mai HVG cikkből: "E hét hétfőjén debütált a tőzsdén egy más típusú Mészáros-érdekeltség, az MKB Bank, 1972 forintos áron. Üzletet a HVG keddi zárásáig nem kötöttek rá, jóllehet valaki 2366 forintért megválna több mint 30 ezer darabtól." Én nem láttam eladó 30 ezer darabot :))
Megmondom. Húzzák az idegeket. Megvárják, amíg sokan beállnak fesőre. Ez jelenleg nem alakul, mert már ma kevesebben voltak mint tegnap, ha jól néztem. Majd ha már megvan a kellő vételi erő, akkor öntőke... Okosan a vételi megbízásokkal, legyen tartalék higítani.
Kibaszott jó elemzés !!! Vicc nélkül viszont tényleg nagyon beteg egy IPO ez, amolyan jó magyaros... és nem is értem mire jó ez .... ahogy egy fórumtárs írta itt korábban, annyi lesz a piac, amennyit eladnak... ha 10 db akkor 10 db, ha 1000 db akkor annyi ... mekkora baromság az egész ... most tehát van egy olyan tőzsdei cégünk amely önkényesen ad el majd részvényeket a kisbüfiknek, amivel homokozhatnak... és van egy olyan cégünk is amely csődbe ment, tök üres, funda értéke nulla és milliárdokra értékeli a "piac" a "nagy Ő" reményében... nem is értem, hogy lehet egy ilyen cég a tőzsdén... :D
MKB Bank