MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Álmukban sem hitték, hogy egyszer újra taníthatnak "Mikor menekülniük kellett a szíriai háború elől, a Damaszkuszban tanárként dolgozó Kholoud és Saad felkészültek rá, hogy talán sosem taníthatnak újra. A szintén menekült Marwa is úgy volt vele, bármilyen munkát elvállal, hogy fenntartsa magát Ausztriában. Most viszont megkapták a bizonyítványukat a Bécsi Egyetemen menekült tanároknak szervezett képzésről, így osztrák iskolákban taníthatnak majd."
Ahogyan pl. Izraelnek,Szaud-Arabiának , stb.... pedig az USA-tól! . Mind két "puska" gyilkol civileket is!!!!!! . Ahogyan rengeteg iraki menekült árasztotta el Európát! Azt a háborút az USA robbantotta ki! Egyszer sem olvastam, hogy tiltakozol ezek ellen!
Értem....csak az a "puskagolyó" kényszeríti az ott élő szíreket a menekülésre amit "putyin" puskája lő ki.... az nem amit az asszad puskája..... . Mi értelme ennek? Unatkozol és kötekedni támadt megint kedved? :)))) . Ebben magadra hagylak.... :)
"A szíriai polgárháború 2011 márciusában kezdődött eleinte kormányellenes demonstrációkkal, a tunéziai események hatására. Az emberek a jelenlegi politikai elit autoritárius hatalomgyakorlása ellen tiltakozva vonultak utcára, de a demonstrálók kezdetben csak reformokat követeltek, nem rezsimváltást. A rendfenntartók erőszakos beavatkozása miatt a tüntetések zavargássá fajultak, majd a rendőrség éles lőszerrel lőtt az emberekre, a lázongások gyorsabb elfojtása érdekében pedig harckocsikat is bevetettek.". . ."A 2015-ben kezdődő orosz beavatkozás, ugyanakkor nagy segítség a területei jelentős részeit elveszítő Aszad-kormányzatnak."
Bizony nem ér ide egyhamar, ha Szíriából Izrael irányába indul...... . Akkor miért jelentene veszélyt Európára nézve az a mostani 270000 menekülthullám amit idemásoltál? . Én nem gondolok semmit sem.... te gondolkodtál.... így ez a te felvetésed.... :)
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.