MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Vezíred elég nagy gazfickó, ezt mindenki tudja, de nem teljesen hülye. A kilépési baromságokat pl neked tolják mondjuk a kövérlacin keresztül, hogy megkajáltassanak, de eszük ágában nincs kilépniük.
Tudják, onnantól vége a dalnak számukra s a történelemkönyvekbe mint egy újabb fekete periódus a történelmünkben vonulnának be.
Én nem szeretnék életszínvonal esést, mert akkor lehet én is továbbvándorolnék. Lehet neked szar, de másnak azért nem kellene kívánnod, igazi szar alak magatartás ez.
A jobbik is ezen rugózik ahogy olvasom, de mondjuk mit lehet várni egy oroszok által pénzelt párttól?
narancséknak szerencséjük lesz, mert szerintem a menekültesdi ki fog tartani 2018-ig s ezzel meg is fogják nyerni a választásokat megint.
Menekült ügyben amit tesznek azzal én is egyetértek, nem kell ide új probléma, van nekünk épp elég.
De hihetetlen hogy más párt akire lehet szavazni a tolvajok és a rablók (jobb és baloldal) helyett.
Te még mindig ezen rugózol?
Kilépés esetén nem kicsit zuhanna össze a narancscsoda vezíreidtől, amit próbálnak eladni az utóbbi években.
Akkor majd rághatnád a kefét, de hisz ezek átvertek éveken át...
Nem véletlen a VW botrány épp most pattant ki, 2008-tól szállítanak ilyen motorokkal. Jókora gyomros ez a menekültek mellé a büszke német autószektorra. Torpedót kapott az amerikaiaktól zászlóshajó.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.