a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
A FigyelőNet tudósítója szerint mindegy 50 újságíró van a Ferenciek terén, tüntető egy se. A rendőrök háromszor szólítoták fel őket a helyszín elhagyására, majd megindultak az újságírók felé.
Ha már ott vannak oszlatnak egy kicsit,lassan már magukat is feloszlatják,hiszen ők is ott vannak....
Az MTI egyik tudósítója arról számolt be, hogy árpádsávos zászlókat tartó tüntetőket köpködtek meg járókelők és kiabáltak feléjük, amiért megbénították a forgalmat és nem tudnak a megszokott módon közlekedni.
Nem értem miért szídjátok egymást!! Nem értem miért vált ki a politika ilyen indulatokat!! Sajnos vegyük tudomásul??, hogy a magyar politikai elit (pártállástól függetlenül) a hatalom megszerzéséért és megtartásáért bármire hajlandó!! A magas kvalitású, nyelveket beszélő értelmiségiek nem mennek el politikusnak, hanem vállalkozásuknál, vagy multiknál helyezkednek el. Így a merítési lehetőség hogyismondjam........ olyan amilyen. Így pollitikusnak azok állnak akik máshoz nem értenek!!
Ne egymást szídjuk, semmi értelme!!
"az anyázás szemtől szemben olyan értelemben akceptálható, hogy a sértett revansot vehet. egy "névtelen" fórumon viszont különösen nagy gyávaság."
Kuki vetted?
Törölt felhasználó2007. 10. 26. 11:23
A FIDESZ által benyújtott népszavazási kérelmeket nem kellene blokkolni immár több, mint egy éve. Ugye a legfontosabb kérdéseket (pl. TB privatizálás) még mindig nem hagyták jóvá. Az koalíció által vezérelt OVB mindent megtesz a demokrácia működésének megakadályozására.
Ennek egyenes folyománya, hogy szélsőséges csoportok alakulnak ki a túloldalon és a nem demokratikus lépésekre nem demokratikus lépésekkel válaszolnak elkeseredésükben.
A koalíciónak szembe kellene nézni saját választóival és nem akadályozniuk a legfontosabb népszavazások kiírását.
Gyurcsány nyilvánvalóan fél az ország lakosságától és próbálja meggátolni, hogy véleményt nyilvánítsanak tömegesen.
pontosan tudod, hogy hazudsz. egy olyan beszélgetésbe szóltál közbe az anyázós hsz-eddel 24-én este, amelynek során egymagam hibáztattam a mindenkori magyar elitet, így az akkori magyar nemességet az ország sorsáért. A vonatkozó hsz-emre kissherceg nem túl finoman reagált, majd te kissgerceg hsz-ére kontráztál (anyázva).
ez valóban végkép kiverte nálam a biztosítékot.
korábban csak azon csodálkoztam, hogy olyan dolgokkal vádolsz, hogy
A) kókadzsonitért rajongok
B) birkának gondolom az országot és a nemzetet
C) pénzért írok ide
a fentiek egytől egyik hazugságok, egy olyan hsz-t sem tudsz mutatni, amelyből A)-B)-re lehet következtetni és most tetézted az anyázással. A C) pontról szándékosan nem beszélek
Mi lesz veled Magyarország?