a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
A hozzászólásokból arra következtetek, hogy ma már sem Gyurcsány sem Orbán nem felel meg igazán senkinek, hogy miniszerelnök legyen.
Hát akkor jöjjön a harmadik erő:
Legyen Toroczkay a miniszterelnök, Budavári a belügyminiszter és Vona Gábor a hadügyminiszter a Magyar Gárda, mint haderő irányításával.
Kilépünk az EU-ból és a NATO-ból, felmondjuk a szerződéseinket az oroszokkal, visszaállamosítják a volt komcsik vagyonát akiket azt követően fellógatnak. Megszüntetik az adókat majd ingyenesé teszik az egészségügyet és az oktatást végül ingyenkonyhákat építenek országszerte.
Tovább is van, mondjam még?
Nem találom a neten ezt a 14 milliós Sólyom beszédet.Hol mondta?
Abban egyetértek,hogy talán nem elég következetes a lobbizás.Mondjuk Orbán sértődései se használtak az ügynek.
De ami nyílvánvaló igazságtalanság azt napirenden kell tartani,mégha több évtized után is lesz majd meg a gyümölcse.
Cetas !
Hitvitát nem folytatok.
Én úgy tudom, hogy október 23-án, mint pirosbetűs nemzeti ünnepen az 1956-os népfelkelést ünnepeljük. Én otthon tettem, szokásom szerint olvasgatva ezt-azt. Hogy az általad említett tömeg nem ezt ünnepelte az biztos. A világtörténelem során, amelybe minden tegnapi esemény már beletartozik, sokmindent és sokmindenkit ünnepelt a tömeg, az igazság az, hogy a többségére nem lehetünk büszkék. Tehát ez nem értékmérője a minőségnek, hogy valakik valakit ünnepelnek és az a valai képes volt tömeggyűlést tartani. Érted?
Cetas. A hazug diktátorok nem szoktak bujkálni, hanem diktátor módra szónokolnak a tömeg előtt. Ez a legjobb szokásuk az eddigi történelmi tapasztalataim alapján. Az államfériak pedig néha igen igen népszerűtlenek, mert az istenadta nép szeret ingyen ebédelni. Nekik meg ez a jó szokásuk.
Az 1989-1992-es nemzetiségi állapotokat tükröző térkép belinkelése súlyos félreértésekre adhat okot. 70 évvel Trianon tragédiája után. Jelezni szeretném, hogy 1919-től napjainkig tudatos, tervezett magyar írtás, és magyarítás folyik a gúnyhatárok mögé szorult magyar testvéreinkkel szemben. Az elmúlt közel 80 évben, a brutalitás minden eszközét kimerítő módon változtatták meg a nemzetiségi arányokat Közép-Európában. Nyilván nem emlékszel már a szellemi törpe nyikoláj csócseszku népírtására, falurombolására.
Természetesen mindezt a Wilson elvek alapján nyugvó szerződések ellenére, és ehhez jelenleg is asszisztál egy nemzetközi gúnyszervezet, melyet ensz-nek hívnak.
Összefoglalva, amikor a döntéseket a gúnykastélyban meghozták a fejünk felett, egyáltalán nem így néztek ki a nemzetiségi határok.
huhhhhúúúúú ha nekd ez volt a nép az utcán akkor valami nagyon nagy baj van.
reggel az utcákon ma valahogy nem hasonlítottak az emberek ezekre a huligánokra.:))
tözsdenyúl ez egy szép összefoglaló volt nekem nagyon tetszett.az érvek jól megalapozottak.
Hát igen.Az elcsatolt területek csak negyede volt a magyar lakos.
Még hozzátenném,hogy nagyon sok népnek van mit fájlalnia.Örmények,koreaiak.Sok népet végleg eltüntettek akik már nem tudnak reklamálni. Legalább nekünk van országunk,ha nem is nagy de nem is a legkisebb.Nem az ország mérete a lényeg.Nem attól függ a boldogság.
A magyar lakta területek autonomiájáért lobbizni kell,de Nagy Magyarország ábrándokkal,meg térképekkel inkább csak ellenszenvet fogunk kiváltani nem megértést.
Mi lesz veled Magyarország?