a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
orbánék is nyomorult kis senkiháziak,
nem a terrorházához kellett volna menetelniük hanem a parlamenthez.
de már 1 éve.
az ilyen impotens népvezéren mint orbán én is csak röhögnék fletó helyében.
Kit is ünnepelt a tömeg tegnap október 23-án?
Ki volt képes tömeggyűlést tartani?
A hazug diktátor patkánymódra bújkál a népe elől.
Az államférfi kiáll és a tömeg ünnepli.
Lehet csőcselékezni, de aki ezt teszi, saját magát teszi a diktatúra csicskásává.
Lehet hazudni is, hogy csak néhány százan tüntetnek...
A hazugság nem győzhet !!!!
én az öszödi beszédet értem!
a napnál is világosabb!
aki az öszödi beszéd után még mindig a kormánypárt oldalán áll ott annál a személynél valami baj lehet!
vagy nem érti hogy mit mondtak öszödön vagy érdekböl beszél!!!
Mindenki megkapja a magáét amit érdemel.
A magyar birkanyáj ennyit érdemel, remélem minnél többen lesznek éhezők és hajléktalanok gyurcsányék miatt, majd akkor felébrednek.
addig én már csak elküldöm valahová azt a majmot aki siránkozik mert ez drága az drága, meg nincs munkája miegymás....megérdemlitek , ezt érdemlitek senkiháziak.
nektek csöcselék ,persze csak ilyenkor hisz a kedvenc pártotokat ne dobálja senki sem! :)))
mondok egy példát hogy megértsétek mert a szük látokörel születni kell! :))))
környezetvédelmi minisztert dobáltak meg nyugaton mert erdőket írtotak ki!!!!
vagy miniszterelnőköt dobáltak meg mert atomtemetőt akart építeni egy olyan helyen ahol természetvédelmi terület van!
biztos a korrupciotol nem látták az erdőt!! :))
szóval minden csak nézőpont kérdése!
a ti nézőpontototak ország világ látja!
szerintem olyan szük mint a ..............
Olyan nehéz az őszödi beszédet megérteni? Nem kell a sorok között sem olvasni, csak a sorokat.
Az esernyőt sok mindenre lehet használni. Ha kell a tojás elhárítására. Ez nem az esernyő használóját minősíti, hanem a tojásos, karlendítős dobálókat. De miután demokrácia van mindkettő megengedett. Csak gusztustalan. Döntsd el melyik.
Mi lesz veled Magyarország?