Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 20:36
Előzmény: #5079  Törölt felhasználó
OFF

AKS :))

"azt már megszokhattuk, hogy elég nehéz DLPH-val közös nevezőre jutni :) "

Légy objektív. Ha van kedved. Nem kötelező. Ha mégis van kedved, emlékezhetsz : fű-fa-bogár "öreg" fórumos kedvenc időtöltése volt 1 évvel ezelőtt belémkötni, Sikertelenül.
Neveket nem említek. Ha még emlékszel, tudhatod kik jártak a nyakamra ostobaságaikkal. Csak mert irritáltam a bögyüket. A fórumozás és a tőzsdézés (óvodai szinten magyarázom) nem ugyanaz.
És bizony holnaptól jöhet egy húsz éve tőzsdéző hirtelen grafomán barom, aki kenterbe vág (vagy bárki 10 évnél régebbi tőzsdést), és pisloghatok , hogy mennyi agyam van. Mennyire kevés hozzá képest.

Nem fogom lerohanni azzal, hogy hülyeségeket beszél, mert csak tegnap óta fórumozik. Kábé ezen logika szerint zajlott az ügy.Tán ne felejtsük, van némi alapja is ennek. amit mondasz, noha túlzás szerintem.

Persze azóta már nagy a békesség, cimboraság, ihaj-csuhaj, dínom-dánom.

Hát evvan. Ha érdekes.... :))
Ha nem, felejtsd el. A politika más tészta. Ne keverd ide. Nem ez a logikája.

ON
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 20:20
Előzmény: #5076  Törölt felhasználó
Apósom független polgármester egy kis faluban, de FIDESZ-es inkább és ezt tudják is róla. Ennek ellenére a faluja nyer pályázatokon pénzt, amiről az MSZP-sek döntenek, de megmondják neki, melyik vállalkozó legyen a kivitelező. Különben nincsen lóvé.
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 20:19
Előzmény: #5076  Törölt felhasználó

Benne vagyunk a lekvárban - mondta a móri önkormányzat jegyzője a fideszes polgármesternek, minthogy töredékáron adtak el törvénytelenül egy 10 ha-os földet.
Elintézem, hogy közös cellába kerüljünk - válaszolta a polgármester...

Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 20:10
Előzmény: #5058  Törölt felhasználó
ja, Pénznyelő elég penge :)

ettől függetlenül DLPH-t sértegetni (irgumburgum) nem szabad.

úgyis visszajön a sértés, ezért fölösleges is.

azt már megszokhattuk, hogy elég nehéz DLPH-val közös nevezőre jutni :)

így van ez jól, kell egy dörmögős is :)

(Amúgy Laurion topikja király, bár épp csak átfutogatom éppen :)

OFF: a portfolion mindig Warren Buffet-nek látom W. Buffett-et. Vmi könyvtár-ruhatár-büfészakos spekivel keverik netán? :)
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 19:31
Előzmény: #5074  pampa
Nekem van egy jó ismerősöm, aki alapítványoknál, szervezeteknél tevékenykedik. Szándékosan fogalmazok ködösen és infóhiányosan. Gyárilag FIDESZ kötődésű, akkoriban helyezkedett ide-oda és került pályázati pénzek közelébe. És most már a több, mint 5 éves MSZP kormányzás óta is remekül megél ezekből...

A pénznek nincsen párthovatartozása.
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 19:22
Előzmény: #5031  Törölt felhasználó
Üdv!

Ez enyhén szólva is sarkított. A világ ettől sokkalta színesebb. Úgy tűnik, mintha az gondolnád, csak hülyék és még hülyébbek vanak. Nem vagyok biztos benne, hogy jó nyomon járok, de sztem kevered az "átlag" fogalmát a "többség" fogalmával. Az, hogy a reklámok, média, stb. alapján az emberi faj egy idióta biszexuális konzumidióta állatnak tűnik, az ne tévesszen meg, mert bár van belőlük bőven, azért még csak nem is ők alkotják a többséget. Az önzés stimmel, az sztem 100%-ban mindenkire jellemző, de hogy 2-3 alternatíva legyen, az erős túlzás. Nem mellesleg: ha fikázzuk a társadalmat, akkor saját tehetetlenségünkről is "nyilatkozunk", ideértve azt is, hogy feltehetőleg nem tettün kmeg eleget a dolgok jobbításáért. Ezért másokat szidni elég visszás dolog, és ha keresztyén hívő vagy, meg is érted, mire gondolok. /Mondjuk sztem az egész vallás ilyen (ön)ellentmondásoktól terhes./ Sajnos sokszor az erkölcsösség vagy a vallásosság, ill. az ebből a "magasságokból való leszólás" csak egy álca (ezt most nem Rád értem, csak tapasztalat). Amúgy sztem nagyon rossz helyen keresel, ha abból indulsz ki, hogy az önzés minden baj, rossz stb. forrása. Sztem a szellemi igénytelenség sokkalta "veszélyesebb" - na az az igazi önpusztítás! Az erőfeszítések szükségességében (ezért) egyet is értek Veled - sztem az elpuhultság és a fair play hiánya összefüggenek.

Mondjuk nem értem, mi ez a fene nagy gyűlölet a -mondjuk úgy - "szabadelvű" gondolkodással szemben. Ez volt az a gondolkodás, aminek alapján most nem egy idióta hatalmi "elit" mondja meg, hogy miben kell hinnem, hogyan osztom be az időmet stb. Az meg, hogy néhány hülyét dróton rángat a média segítségével, hát egye fene... amíg nem tudja rávenni őket, hogy hasonló világot építsünk, mint ami volt, addig tojok bele. Márpedig mindig is BŐVEN lesznek az agymosásra immúnisak, sőt néha épp az a baj, hogy már a zombie-k körében is divat gondolkodni, ami önmagában jó volna, csak épp nem megy nekik, és azzal csak több bajt okoznak. (persze nem akarom előírni, hogy kinek legyen tilos, stb., csak megjegyeztem, hogy néha épp az okoz galibát). Sztem ami hülye maszlagot az emberek pl. a középkorban bevettek, ahhoz képest felvilágosult faj vagyunk. Sok negatívum is van (mindig is lesz), de osztom Ransom K. Fern (kitalált alak :) nézetét. Kb.: Galaxisunk naponta félmillió mérfölddel kerül közelebb az Androméda-ködhöz - és még vannak punkok, akik szerint nincs olyan, hogy haladás. :) Sztem amúgy pont az a baj a vallásosakkal, hogy olyan savanyúak: mindent olyan tragikusnak vesznek, holott az életet egy jó adag humor nélkül nem lehet elviselni... Én őszintén szólva a statisztika mellett a Galaxis Útikalauz... -t és a Titán szirénjeit ált. isiben kötelezővé tenném, aztán hogy érettebb fejjel is "átvegyék" a diákok, középiskolában, majd felsőfokúban is :) Persze azért Asimov se maradna ki :)
pampa 2007. 09. 28. 19:12
Előzmény: #5073  Törölt felhasználó
Tévedés.a pénzt megkapták ami járt azt visszaadták és aki felvette az társ volt a panzióban csak közben őt kitúrta a másik,így ő nem fizette ki a ráeső 2,5 millát. Megépült a teníszpálya az uszoda és a térkőburkolat. Bajnaiék az EU.-s pályázatok között nem találják ,tehát csak sima Magyar pénz volt.
Szerintem arra is vigyázni kellene nem csak az EU.-ra.
Szerintem is ez megy az egész Országban csak ezt szinte lehetetlen bizonyítani.
Hallomásból ettől sokkal zaftosabbakat ismerek,de bizonyítékom nincsen.
És tudjátok annélkül csak rágalmazás.
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 18:43
Előzmény: #5071  pampa
pampa, nyilván az vette fel az egészet videora, aki kapta volna a támogatást. Ha közzétette a videót, akkor nyilván nem kapott (vagy nem is akart kapni) támogatást, hülye lett volna lebuktatni magát. Nyilván nem találja Bajnai 'csupa tisztesség Rába, Hajdú BÉT' Gordon úr.
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 18:27
Előzmény: #5071  pampa
Nagyon nincsen rendbeN a dolog. Az, hogy Zuschlagék előzetesben ülnek, talán azt is jelzi, hogy mások szerint sincs.
pampa 2007. 09. 28. 18:14
Előzmény: #5070  watson
Nahát semmi gond! Nem EU.-s pénzt nyúltak le a fiúk csak Magyar adófizetők forintjait.
Bajnai Úr már gondolkodik a jogi lépésekről.

link

Ugye így már teljesen rendbe van a dolog.
watson
watson 2007. 09. 28. 15:59
Előzmény: #5069  pampa
"a tegnapi jelzés szerint a kormány enyhe elsődleges (kamatterhek nélküli) államháztartási többletet tervez, amelyre utoljára az ezredfordulón volt példa. " link
pampa 2007. 09. 28. 15:42
Előzmény: #5068  Törölt felhasználó
Akkor 2008 szep. vége.
Most még hiánnyal adják be.
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 15:28
Előzmény: #5067  pampa
Úgy emlékszem az volt a szöveg, hogy 2008-tól (de a benyújtására vonatkozott ez a dátum).
És persze az elsődleges egyenlegről beszélünk.
pampa 2007. 09. 28. 15:18
Előzmény: #5066  Törölt felhasználó
Valaki emlékszik?

Az öszödi beszéd után mintha a Parlamentben
azt mondta volna a MN. Elnök,hogy többet nem lehet hiánnyal benyújtani költségvetést.

Rosszul emlékszem,vagy dátumhoz kötötte?
2009?
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 15:10
Régen jártam erre, gondoltam, benézek hozzátok!
Nem sok minden változott!
Szitkok, sértegetés, mocskolódás!
Szerintetek ez a megoldás!
Ezt sokan nem fogják kérni 2010-ben.

Sziasztok!
pampa 2007. 09. 28. 15:01
Előzmény: #5064  Törölt felhasználó
:)))
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 14:58
Előzmény: #5063  pampa
félreértettél pampa, a tartalom nagyon fontos és a helyesírásod is jó volt a nevet illetően, csak én szeretném kisbetűvel látni.
pampa 2007. 09. 28. 14:57
Előzmény: törölt hozzászólás
Elnézést,jobban fogok figyelni a helyesírásra, manapság a fórumon az a fontos nem a tartalom........
kissherceg 2007. 09. 28. 14:53
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 14:31
Előzmény: #5060  pampa
pampa kérlek, ha már "gyurcsányi", akkor írd kisbetűvel (meg egyébként is).

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek