Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 22:27
Előzmény: #5096  Törölt felhasználó
Aks, Bocs, ha félreértettem, most feladtad a leckét!
Az előzményed az én beírásom volt. Meg kellene találnom, hogy mi másra gondoltál?
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 22:24
Előzmény: #5096  Törölt felhasználó
phiona,

tényleg félreértetted, szerintem.
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 22:23
Előzmény: #5097  watson
igenis joga van az embernek hülyének lenni. mit nem értesz ezen?
watson
watson 2007. 09. 28. 22:18
Előzmény: #5094  Törölt felhasználó
hehe... fretek ugye ezt azért nem gondoltad komolyan...
Azért tanultunk S. Lalitól... :D
... ha nincs papír akkor nincs mit ellenőrizni. :D
Polt Peti is nyilatkozta, hogy sajnos jogukban álla a hajléktalanoknak céget venni ...
Ó szorrrri ... Simicska 'papír daráló tisztességes' Lali bácsit a világért se bántanám :D
A Ganspi meg asszem csak az ÁPV-nél volt az iratrendező.
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 22:18
Előzmény: #5091  Törölt felhasználó
Hali!

:)

Elég nagy tapló lennék, ha úgy írtam/értettem volna a dolgot, ahogy Te értelmezted, és sztem 1értelmű volt, de azért bocs, hogy félreérthető voltam. Szóval bocs, hogy így jött ki, és kösz, hogy kulturáltan reagáltál - ezzel aláírtad, hogy nagyon is kultúrember vagy.

Az átértelmezést Rád bízom. :) (mármint amit rosszul értelmeztél)
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 22:12
Előzmény: #5091  Törölt felhasználó
A Vision Consulting igazgatója szerint a Fidesz számára ez az ügy a hatása miatt fontos. "A párt megpróbálja felhasználni ezt a kormány népszerűségének aláásásához, de nem látom, hogy bármely politikai erő abban lenne érdekelt, hogy ezt a tizedrendszert felszámolják" - jelentette ki Török Gábor az InfoRádióban.
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 22:09
Előzmény: #5090  watson
ne feledd watson, jogerősen nem ítélték el S. Lalit. sőt, talán az ügyészség még a vádemelést sem tartotta helyesnek. így nem helyes, ha sérted az ártatlanság vélelméhez fűződő jogukat.
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 22:09
Előzmény: #5088  Törölt felhasználó
no, közben meg még volt egy kis kálváriád is?! hát elég genyó lett mostanság odahaza minden, a pf software-esen is sokat köcsögösködik, hát még így is... azért szép, hogy kiálltak sokan Melletted, meg is érdemled.
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 22:05
Előzmény: #5089  Törölt felhasználó
az áruház jó példa. kettő nadrág közül még talán tudok választani. aztán sérül a tranzitivitás. a problémákat pedig időben illetve térben távolról kell szemlélni. Másvalaki problémája:))
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 22:02
Előzmény: #5086  Törölt felhasználó
Kedves Aks,

az előzményből én voltam címzettje annak a beírásodnak, hogy „sablonos duma, de az ilyen taplóknak József Attilát kellene olvasniuk (főleg amikor a származásáról ír :)”.
Kösz a megszólítást. Hogy ki a tapló, a többiek eldönthetik. A dumám szerintem nem sablonos volt, hanem olyan kérdést vetett fel, amit ideje lenne megválaszolni. József Attilát meg sokat olvastam szíves felszólításod nélkül is.
watson
watson 2007. 09. 28. 21:52
Előzmény: #5073  Törölt felhasználó
drop :D :-(
Bajnai 'csupa tisztesség Rába, Hajdú BÉT, Wallis' Gordon úr ahova lép ott fű nem terem...

...egyébként erről a Wallisról jut eszembe Gansperger Úr, meg Simicska Úr valszeg nemcsak tiszta pártügyeket sikált el az APEH élén, hanem olajos és egyéb ügyeket is: link
Monostori Lajosné, aki ma is poziban van megmutathatta nekik mit kell darálni :-(
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 21:50
Előzmény: #5087  Törölt felhasználó
azt a napszemüveget, ami besötétedik veszély esetén? :)

én igazából csak az áruházban utálom a sok alternatívát, amúgy jó dolognak tartom... (persze 1.-re mindig a legrosszabb/legkörülményesebb megoldás jut eszembe, de aztán rendre jönnek a hasznosabb alternatívák is) persze az áruházban is csak azért utálom, mert nehezen találom, amit keresek...
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 21:47
Előzmény: #5085  Törölt felhasználó
OFF
nem vettem magamra :))
nem szeretnék névsort publikálni, hülyén jönne ki....

azoknak a névsorát szívesen , akiket nagyra becsülök, de ha meg kifelejtek valakit, az gáz
sokan vannak

Nem tudom Lau hogy jön ide, term.tudom melyikre gondolsz, kötekedőkből nincs hiány.
Azt értem, ha valaki okos, nehezen bírja elképzelni, hogy nem ő a legokosabb. Pedig nem. Mindegy.
Persze ez rám is igaz lehet(ne) :))

Arra jó volt, hogy sok embert "megismertem" és sokuktól sokat tanultam. Sok mindent.
Term Laurion köztük van.De túl sok az off. Abbafejeztem.

Hogy meddig firkálgatok még, nem tudom.
Egyszer majd biztosan megunom.
Csak úgy jó, ha akkor csinálom, ha kedvem van, kötelezően már nem jó. Pld. blog. Az nem megy. Rendszeresen kellene, arra nincs időm.

ON
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 21:39
Előzmény: #5075  Törölt felhasználó
sokszor a napi rutinban is hasznosnak érzem azt, amikor a cselekvési szabadság beszűkül és nem marad alternatíva. a napszemüveget pedig mindig felveszem problémák esetében. kötelezően.

jó volt olvasni újra, AKS
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 21:18
Előzmény: #5084  Törölt felhasználó
sablonos duma, de az ilyen taplóknak József Attilát kellene olvasniuk (főleg amikor a származásáról ír :)
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 21:15
Előzmény: #5080  Törölt felhasználó
:))))))))))))))

azt ugyan nem tudom, kivel kapcsolatban jártál úgy, hogy "hülyeségeket beszél, mert csak tegnap óta fórumozik. Kábé ezen logika szerint zajlott az ügy." meg hogy kötözködtek volna :) de megjegyzem, hogy amikor először léptél itt színre, akkor én (is) úgy gondoltam, hogy ha kérdezel, az nem kötözködés. Nyilván nem árt néha, ha a kérdésbe nem borkolunk egyben vádaskodást :) vagy gyanúsítgatást, de belefér. Sztem nem is volt semmi gond. Meg most sincs :)

Mondjuk nemtom, van-e Launak politikai topikja, és nem is akarom idekeverni a politikát, mert egy másikra gondoltam :) Remélem, nem veszed Magadra, ha elárulom, hogy mindig is megmosolyogtam az ilyen-olyan "területvédő" kis harcokat, és sztem éppenhogy jópofák az ilyenek, amíg nem durvul el. Kell egy kis tér néha kiengedni a gőzt... :)

Az ellentétes vélemények magukkal hoznak ezt-azt. Amíg ez nem csap át még csak "unszimpátiába" sem, addig minden OK. Azt ugyebár nem szabad elfelejteni, hogy a vita éppenhogy sok + hozadékkel jár kulturált formában, ergo a vitapartner - még ha arra is törekszik, hogy ellehetetlenítse érveimet - egy fontos és megbecsülendő fél. Vannak, akiknek az a legfontosabb, hogy a másik fél segítségével "okosodjanak", másoknak meg az, hogy igazuk legyen. Nehéz különbséget tenni néha...
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 21:14
Előzmény: #5082  Törölt felhasználó
Tegnap előtti történet a buszról. Elöl felszállt egy kínai kinézetű (rasszú) fiú egy szőke lánnyal. Beszélgettek. A fiú akcentus nélkül, szépen beszélte a magyart, a lánnyal az idei felvételi esélyeket latolgatták, érettségizők lehetnek. A sofőrülés mögött két borotvált fejű fiatalember ült. Meglátva a fiút, hangos mocskolódásba kezdtek. Mondandójuk kb. 50 %-a e fórumban szalonképtelen szó. A többi 50 %: mit keres itt, menjen haza, ki hívta, ez a mi országunk stb. Egyre hangosabbak lettek. Egy idő után a fiú zavarba jött, a lánytól elköszönt, leszállt.

Azóta nem hagy nyugodni: Ki is a magyar? Aki itt születetett? (lehet, a fiú itt.) Aki a nyelvünket beszéli? (ő szépen beszélte.) Vagy akinek x-edik őse is itt született? (hányad iziglen, és a történelmi határok melyik szakaszában?) Vagy valaki más?
watson
watson 2007. 09. 28. 21:14
Előzmény: #5082  Törölt felhasználó
RTL Klub az M0-ás 4 halálos áldozatot követelő balesettel kapcsolatban kommentálta:
"a halálos áldozatokon kívül senki nem sérült meg"
:-(
Törölt felhasználó 2007. 09. 28. 20:49
a Zushlag ügyről eszembe jutot egy kb. egyhónapos kis pletyi a környezetemből. Egy ismert helybeli vállalkozóhoz állított be valami nyikhaj MSZP-s gyerek, és elmondta a tutipályázathoz szükséges tennivalókat, kinek mennyit kell visszaosztani stb. Csak akkor lepődött meg amikor a vállalkozó a végén elmondta, hogy eltéveszette a házszámot mert ő az ellenkező politikai oldalon áll.
Akkor még végig is futott az agyamon mekkora hülye volt a tag, hogy nem hivta el mégegy talira és nem vette fel az egészet :)
zotya32 2007. 09. 28. 20:41
Előzmény: #5078  Törölt felhasználó
aztán az a töredék ár visszafizetésre került, és a föld újra az önkormányzat tulajdona. ez is hozzátartozik a tv2-s hírhez.

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek