Én válaszolok a kérdéseidre személyeskedés nélkül, aztán megköszönöm a diskurzust és nem nézem többet ezt a topicot. Látszik a fel/le nyilakból is, hogy itt aztán felesleges egy érvelésen alapuló eszmecserét várni. Mondjuk erre is számítottam. Azért kellett Felcsútra stadion, mert "Köpcösék" azt hiszik attól lesz jó a foci ha van stadion + az ilyen nagy beruházásoknál jól ki lehet tömni a haverokat/strómanokat, a korrupció melegágya. Sajnos még csak a foci sem lesz jobb, nem itt van a probléma. Nem helyes, hogy bárki is ingyen kapjon bankot. Az meg, hogy a miniszterelnök veje az a valaki, az nettó pofátlanság, teljesen egyértelmű. Ugyanilyen kategória Lölő barátunk. Mint mondtam, én nem vagyok se "balos", se "jobbos", csak nem értettem a jobb életszínvonal visszaállításáról szóló kommentedet. Köszöntem és további sok sikert!
Toled is megkerdeznem hogy szerinted miert kellett felcsuton stadiont epiteni?Vagy az helyes hogy a miniszterelnok veje ingyen kap egy bankot? Vagy esetleg a gyerekkori batatja ML milliardos lett 2. leggazdagabb magyarorszagon? Vagy esezleg az ejszakai torvenymodositasok az ellen ami nem tetszik nekik?Varom toled is a valaszokat remelem nem terlsz majd.
Ez csak par pelda masok a jobban hozzaertok sztem regeny tudnanak irni neked errol vard meg oket.En latom hogy ritka szar a helyzet az hogy egy bizonyos retegnrk jobb az nem azt jelenti hogy a tobbieknek is es mindennek megvsn az ara.Egyik falu uszik a penzbe a masik ehezik....
Nagyon sokmindenben.Eloszor is a magannyugdijam eltunt.Az euro kezd az egekbe menni.Egeszsegugy a romokba van.13. havi nyugdij nem volt 12evig.Epitoipari arak az egekbe.Gyerek nelkulieknek milyen tamogatas van?Jah semmilyen .... Rezsicsokkentes van de milyen aron jah es 2010 elott nem jottek 1000milliardok az eubol.Kopcosnek konnyu volt par morzsat szorni de meg igy is rohadt nagy allamadossagot csinalt.Osszessegebe ezzel a penzel ami 2010 utan aramlott be az ellenzek ezerszer jobban kormanyozott volna mint a fidesz.
Hogy kíváncsi vagyok szerinted mitől rosszabb a mai életszínvonal, mint 2010-ben volt. Mert sok dolog tekintetében egyértelműen jobb. Valószínűleg van valami a tarsolyodban, amit én nem látok, és szeretek tájékozódni.
Itt nincs vita, és semmilyen fidesz propagandát nem nyomtam az arcodba, én kérdéseket tettem fel. A "veletek" alatt nem tudom kiket értesz, én nem mondtam, hogy bármilyen párti vagyok, azt sem állítom, hogy itt most minden fasza. Feltettem néhány kérdést. Szerencsére a te vitakultúrád teljesen rendben van, hiszen észérveket sorakoztatsz és nem személyeskedsz. Ha belinkeled nekem az ellenzék programját, azt megköszönöm, még nem olvastam. Én személy szerint örülnék egy erős, konstruktív ellenpólusnak.
Kerdezem toled is kerlek mond el mibol lett ml az orszag masodik leggazdagabb embere?Tiborcz miert kapott ingyen egy bankot?Miert volt szukseg egy stadionra Felcsuton?Csucsuvontra?Miert mi den kozbeszerzest olyan nyeri aki az allamhoz kozel all?
Márki-Zayt Miniszterelnöknek!