köszi totoro a véleményed, a magam részéről tényleg a richter, amit komolyan veszek mondjuk pénteken volt egy kis asztal-rúgdosás, amikor 8840-es eladás után kaptam 8660-on és 8655-ön nap végén "ki viszi át a fogában tartva a richtert a túlsó partra? " hát én :)
Szerintem olyan vakcinát is kellene kifejleszteni, ami a fertőzötteket meggyógyítja, mert akkor az oltásellenesek is megnyugodnának. Akkor már egy gologgal kevesebb, ami miatt az emberek egymásnak feszülnek.
Richter technikailag jól néz ki, valóban. Mondjuk én utálom, de te nagyot mész vele mostanában, ezt hívják ösztönös zseninek. Éva a jó példa rá, hogy a tőzsdéhez nem közgazdásznak kell lenni, és ezer féle nyerő recept létezik, csak mindenkinek meg kell találni a személyiségéhez passzolót.
volt valami cikk arról itt, hogy titkos vakcinár fejleszt az amcsi hadsereg, ami végleg leszámolhat a koronavírussal képzeld, mekkorát ugranának a tőzsdék, ha ez megvalósul
még egy kevés futur eladás: FUTURAQUA Eladás 600 db 44.4 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8389284, idő: 2022.01.10 12:41:59) FUTURAQUA Eladás 1200 db 44.4 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8390073, idő: 2022.01.10 12:41:59)
leves