más: a nutex néztem, feljebb zárt, mint tegnap, de a 20-at markánsan letörte egész nap a nyomdászoknak nem érdeke egy kis korrekció? vagy a 14-20 megfelelő volt?
A vezető tisztségviselőknek igen, a nagytulajoknak csak ha 5%-os határt lépnek. Azt nem tudom a cég saját részvényeivel mi van, ha azokból elad, azt kell-e jelenteni, mert szerintem az folyhat most.
Hülye lenne nem adni az 1000-et érő (és már ott is túlárazott) papírjait 2000 felett, szeretném én is így elintézni a papírjaimat. Ma is keresett valamelyik cégtulaj pármilliót nulla melóval, így kell ezt csinálni.
Photo, vettél ma richtert? csak kíváncsi vagyok, én vagyok-e csak mániás :) azért a 8830-as reggeli eladás után már kezdtem reménykedni, de nap végén jött a "pofon", 8660-on és 8655-ön is kaptam , 8650-re későn álltam be, ott már nem kaptam
Nekem a het buko lett. Ilyen reg volt. Sajnos illikvid a hati, kamata 200-700pont kozott mozog, forditva megyunk, mint nyugat. Mindig stoppolok, igy tobb lett a buko a heten, mint a nyero! Lanyok megint jobbak voltak! Gratulálok nekik ismet!
leves