:)) de miért? és wallis miért nem? ennyire megutálták a büfik a wallist? mondjuk meg is értem hihetetlen, hogy nem tud még 110 fölött sem megkapaszkodni
elvileg, ha funda alapon nézünk papírokat, akkor wallisnak kéne 130-on lennie --- minimum --- és est-nek valahol 90 körül botorkálnia ---- de ez csak az én véleményem
Enefi genyo papír, de kis tételekkel jól trédelhető, van benne vola. 2017 tavasszal a Csepel volt ilyen, csak az jobban hozott. 450-500 között mozgott, volt 40/50 pontos spread benbe. Beálltam a 450es vevő elé, ha megkaptam, beálltam legjobb eladónak. :))
kedves Zsimo te jobban belőheted a koromat, mint én a tiéd, de én nem Zsimogyerekezlek le vagy nem Zsimopapázlak le megkérlek, a nickem alapján szólíts, mama én csak a saját családomban vagyok köszi
azt is megsúgom, miért nem jó a példád mert az ilyen helyzetekben lehet nem valódi eladást elérni, ilyen papíroknál van, hogy 20 darabbal belekötnek, de eladni nem tudsz benne
sosem felejtem el az "extrém" diákjaimat egy példa: egy amerikai pasi, Preston és a felesége, Tiffany annyit kértek, hogy 3 hónap alatt vigyem végig nekik a magyar nyelv grammatikáját , de úgy, hogy ők csak hallgatják, ha van kérdésük kérdeznek, de semmit nem akarnak konkrétan megtanulni, én csak mondjam és magyarázzam angolul, és ennyi, ezért nagyon sokat fizetnek na mondom, ilyen sem volt még, sok pénzért próba 3 hónapig jártak hozzám, minden reggel hozták a kis párolt brokkolijukat, a pasi feltette a lábát az asztalra, én magyaráztam, néha kérdezett / angolul persze/ én meg magyaráztam / angolul/ a csattanó: a harmadik hónap végén derült ki, hogy ez a pár valami 170-es IQ- val rendelkezik és hobbijuk, hogy így tanulnak a világban nyelveket:) tökéletesen átlátták a magyar nyelv logikáját a végén, azt mondták, fantasztikus és különleges nyelv , eddig a "nyelvbolyongásaik" során a magyar tetszett nekik a legjobban:)
Ahol nagy különbség van két oldal között! Pl: Enefi vétel 400 nál 500 db és a másik oldalon 417nél állt 300 db. Hirtelen ahogy bekötött az 500 már állt is 413 ra . És megvették! Napon belül cikra 3% kötési díj 0,2% mellett.
leves