na jó, akkor mára ennyi: sok kis mazsola és egy nagyobb vadgesztenye: DELTA összesen 4 406 HUF DM-KER összesen 3 000 HUF FUTURAQUA összesen 1 995.42 HUF Megakran összesen 40 122 HUF
igen, általában nálam is helyreáll, de ezek péntek óta mutatják az eltérő darabszámot nem nagy a különbség, az egyikben 899 darabbal jelez kevesebbet, a másikban 920 darabbal, de már péntek óta, ezért akarok telefonálni, mert nem aznapi hiba
próbálom hívni a randomot, de nem érem el őket bejentkezik a géphang, aztán foglaltat jelez nem stimmel a darabszámom a megakranban és a DM-ben, a "portfolio egyszerű" mutatja a helyes darabszámot, az "értékpapír részletes" mindkettőnél kevesebbet ír egyszer már volt ilyen a megakranban, 15K-val kevesebbet mutatott, azt nap végén kijavították
vagy inkább mint a vak tyúk, ami talál szemet néha:) lövöldözök összevissza:) de azért jó volt, hogy kaptam még megakrant 9.05-ön pénteken 50K-t, így volt mit adni :)
Mi sem viseljuk hosszu ideig, csak 10-20oerces vasarlas. Max egy oras. Utazni vagy bringan, vagy kocsival, vagy gyalog szoktam, de elofordul neha esos idoben tomegkozlekedes is, de leszallva leveszem ott is a maszkot..
A múlt héten olvastam valahol, hogy a vírus 58-60 fokon elpusztul és a vírus 24 óra alatt jut el a nyálkahártyáról a belső szervekbe, ezért elegendő lenne naponta forró gőzzel inhalálni, mert az elpusztítaná ezt a dögöt.. Ebben a cikkben volt a maszk használatáról is egy megjegyzés, ami kifejezetten nem ajánlotta a hosszú időn keresztüli viselését, mert az csökkenti a tüdő kapacitását.
leves