szia stayerke, a balatonszemű egyre betegebb, most már skarlátgyanús, én nagyjából jól vagyok, itt a tőzsdén semmit nem csináltam, vételeim és eladásaim bent vannak, semmi nem teljesült ilyenkor szokott vagy hatalmasat esni a tőzsde és sikerülnek a jó alátett vételeim, vagy túl magasra tettem az eladásaim ---- mindig optimista vagyok , ha nem tudok figyelni eladásokra
balatonszemű esti műsora: egy háromlábú székre rátett egy másikat fordítva és azon pörög körbe egy seprűvel, halloween-re gyakorolva :) aztán néha leugrik és saját maga koreográfiájában előad egy szabad "boszorkánytáncot "
Skarlát? Jaj, ne már! Hát ha nem olyan komoly! Nagyon sajnálom! A mai tőzsdei ténykedésem kimerült egy csipetnyi 4ig vételben, kezd all-in szagú lenni! De a mai fél milliárdos forgalom jelent valamit! Otp legörbült, most már tartogatnom kell arra is! Nagyon felhúztam ma magam a másik topikban, bár nem tudom miért foglalkozom a számomra nem szimpi fórumozókkal?
furcsa kiütések vannak rajta, a gyerekorvos néninek naponta kell fotókat küldeni , az orra ma háromszor vérzett, ehhez képest nagyon jókedvű, azt mondja a vér nagyon jól áll a halloween-hez:) be van sózva a gyerkőc:) nem én sóztam be :) ma csak csontlevest kért sok aranykosár kiskagyló tésztával és csokitortát rendelt, de lealkudtam csokis palacsintára:) energiát vesztesz, ha nem fontos emberekkel foglalkozol
az:) mondtam neki, annyi pótolnivalód van vitaminokból, hogy hajajj hajajj, mondja,a csokiban van a legtöbb csokivitamin , ezt olvasta valahol, de már nem emlékszik, hol pinocchio kisasszony
robert redford ma ajándékba hozott 12 sütőtököt, azt a csodaédeset sütve, de mondom, ennyi? azt mondja, akár karácsonyig is eláll kamrában kamra van , bepakoltam jön majd a hálaadás nap, és egy amcsi diákomtól megvan az igazi tejszínes sütőtöktorta receptje, amit akkor készítenek "ha egyszer elmegyek, sütőtökpitéba temessetek "
ja, és céklahegyeket is hozott:) 30 darabot, ha jól számoltam a "véreskezű nő " leszek a következő napokban, mert imádom a céklát akár sütiben, akár salátának, akár sülten fűszerezve sült húshoz
fog, de nem fog ki rajtam :) meg is van: https://streetkitchen.hu/meguszos-sutik/ceklas-brownie/ 10 deka fekete csoki is elég lesz bele, ennyit változtatok a recepten, mivel még kakaópor is kerül bele becsapom a balatonszeműt
ma régi dolgokról beszélgettem a kicsivel, mit gyűjtöttem gyerekkoromban elmeséltem, hogy volt szalvétagyűjteményem és szép kövek gyűjteményem a szalvéta-ügy megfogta, mert most természetesen halloweenes szalvéták tetszenek neki azt mondta, bevezeti majd a csajok közt a suliban, mint "új mániát " kérdezte, mi lesz, ha valamelyik csajszi csak elkunyerálja a legszebb szalvétákat mondtam, van egy szabály: szalvétát csak szalvétáért cserébe, tehát nem ajándék, hanem csereügy azt mondja, ez jó, mert akkor mindenkinek gyűjtenie kell , ha benne akar lenni a buliban , felhívta a legjobb barátnőjét, elmesélte neki, a barátnőcske azt mondta, remek, induljon a szalvéta-buli:)
lányom odasúgta nekem : zseniális ötlet, összekötni a kellemest a hasznossal egyrészt szalvéta kell, használati eszköz, másrészt ma már tényleg szép szalvéták vannak forgalomban, harmadrészt leköti a gyerkőcöket a "szalvétamánia" , negyedrészt nem drága buli kíváncsi vagyok, mi lesz a szalvétaötletből :)
szalvétarészvények : 4ig, appeninn, épduferr, opus amcsik halálhörgésben, ebből marha nagy feltámadás lesz halloweenre úgy kelnek ki a sírjukból a zombik, hogy öröm lesz nézni fúj :))
jelenlegi szalvétakészlet : 1.sötétzöld alapon kis arany csillagok, leginkább karácsonyi terítékhez megy : ez lehet az opus 2. kisméretű lepkés szalvéta sárga napraforgóval : ez lehet az appeninn 3. bárányka zöld mezőben , beee eeee, beeee, húsvéti ez lehet az épduferr 4. ikeás sima királykék szalvéta, "nehéz" anyagokból : ez lehet a 4ig 5. hóemberes karácsonyfás piros almás szalvéta : ez lehet egy meglepetésbulis papír 6. fehér alapon apró sárga pöttyök, "pisis" szalvéta, ezt húskiszedésre és lecsöpögtetésre használom : ez lehet a .....fogalmam sincs sült józsi bepisilve:)
dehogy , nem ! :) csak én is meglepődtem, milyen szalvétáim maradtak az elmúlt egy évről terítéshez most az ikeás királykéket használom, abból van 3 csomag
holnap a kicsivel "titkos útra" megyünk a közeli áruházakba örülök, hogy ártatlan, megható, kedves új mániája lett:) "összeesküvés -bulira" megyünk a kicsi szerint:)
persze, mindig van nálam az érdekes az, hogy filléres kis játékokat is ki lehet találni és boldoggá tenni a kicsit a vásárlás nem annyira fontos, mint az "összeesküvés" :) nagyon titkos lesz, hogy holnap együtt megyünk " vadászni" :) mindenki tud róla robert redford csak mosolygott sejtelmesen:)
az történt, hogy szenilis lettem :) ez egy megszüntetendő számla, amin úgy emlékeztem, hagytam egy nagyobb összeget a biztonság kedvéért, aztán eszembe jutott, hogy fél éve kb kivettem szóval a "tolvaj" én voltam :)
leves