jamukha, az lenne a szenzációs, ha nem csak az est-deltát elemeznéd ki , a "nálam mindig két forint ez a papírt", hanem az opust ---4 forint is volt --- és a konzumot ---- 50 forint is volt --- szóval az egész "jelenséget"
ez a beírásod nagyon kedves tényleg csak annyit merek bevállalni, amennyi a képességeimből telik és nekem kicsit furcsa a tőzsdei képességem, hogy finoman fogalmazzak:) elemzéstudás és minden tudás nélkül bevetem magam a mélyvízbe, és ha szerencsém van, hamar kijövök az örvényből ha nincs szerencsém, elvétem, akkor várok / és közben okulgatok/:)
Hathor, nem merek már 6900-nál richtert venni, 6400-on sem vettem magamnak a nagy unokámnak jó a richter felmenetele, de a lányomnak nem merek ilyen magasan venni persze azt is megtehetem, hogy nem veszek azonnal valamit a lányomnak, nem kerget a tatár
este már nyugi van, nem kell tizenkétfelé figyelnem, + intézem a más dolgaim is napközben, este már látom az aznapi eredményeket, és akkor van időm bemásolni a cuccokat ma sok nem történt, 25 ezer nyereség jött össze, set-ben adtam 4K-t 56-os vételeket: SET Group Eladás 2000 db 59.2 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6870827, idő: 2020.11.05 09:20:17) SET Group Eladás 1824 db 60 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6872554, idő: 2020.11.05 09:25:23) SET Group Eladás 176 db 60 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6872554, idő: 2020.11.05 09:31:34) és kevés deltát adtam, kevés futurtDELTA összesen 5 508.8 HUF FUTURAQUA összesen 6 585.87 HUF SET Group összesen 12 930 HUF
Egyetértek Hathorral,+ vegyél Eurót és a Dax papírokból válassz eü-i szolgáltatót,vagy gyógyszercéget.Amúgy én most NIO hívő lettem.Azt dollárért lehet venni.Mindkettőt lehet váltani a Randomnál.
Na.. Kozvetithetnel igy napkozben. Ezt meg felfejleszthetned. Rossz, hogy csak este irsz, napkozben is kozvetithetnel, igy lenne teljes. Talan le is kovetnenek teged, aki akar
na, itt a tipikus hibám, ami a "módszeremre " jellemző, azt hiszem, neked írtam jamukha, hogy veszek valamit, kifuttatom, és már kapkodom is vissza pár forinttal lejjebb ez mintaplda az opusban: vettem 2800 darabot 200.5--202-n, eladtam 212.5--213--215-ön és már kapkodom is vissza 207-en de nem 2800 darabot, szerencsére
szia qpec, ha itt vagy valahol, kérem a tanácsod konkrétan Hathor már írta, ő arra szavaz, hogy a lányom pénzét kizárólag blue-ba tegyem jövő hétig el kell döntenem, richter vagy cig ---esetleg mindkettő egy évig is állhat a lányom befektetése, nem kell neki őrjöngenem, mint magamnak:) szóval te mit ajánlasz?
Hétvégén, ha lesz időm, akkor írnék az EST-Delta storyról, de nem tudom, hogyan alakult a outstanding mennyiség, ha beírná valaki: mennyivel indult a csődeljárás után, amikor az adósok ki lettek fizetve? úgy emlékszem BCS 2x nyomtatott 78 filléreseket, annak a kettőnek külön a darabszáma? az akvizíció, ha ezt annak lehet nevezni, mert nem lehet tudni, hogy ki akvirált, kit 380 millióját már ismerem, nem akarok feleslegesen kutakodni, ebből vezetném le a következményeket.
Igen, arra emlékszem, nekem is utólag derült ki, hogy a hozzáépítésre nincs fennmaradási engedély... De jött egy család, aki így is szerelmes lett a házikóba. Akkor hadd vigyék 😁😁
----"ez utóbbi a lényeg" !!Tökéletesen igazad van,egyébként is saját bőrét viszi mindenki vásárra!A döntéseket magunknak kell meghozni,hasznát-kárát magunk viseljük.Kis tételekkel tanultam meg én is a friss dolgokat,nem mindet alkalmaztam,de tudom miről van szó,ha beszélnek róla/Az egyetemen a rektor azzal kezdte a beiktatást az egyetemi polgárságba,hogy "itt kérem széleslátókörű,nagytudású szakembereket képezünk,akik az élet minden területén megállják a helyüket."/ Nyerő ármozgást és szép karácsonyt!! HSS!!!
leves