Te írtad, hogy 350-nen mindent vettek, én meg, hogy 323-on jobb vállra fordulás, ami el is maradt, leszakadt, igaz a 285 céláramat nem érte el, de akkor sem tévedtem, csak minimálisat, az Iverted Head&Sholulders trendváltó, így emelkedés közben már nem lehet.
írok egy példát a lányomra: 17 évesen letette a jogsit, alátettem egy toyotát, két héttel később belement egy trabantba, ez volt az első és utolsó balesete kicsit elmagyaráztam neki, hogy tonna vasakkal nem szórakozunk most 42 éves, azóta nem csinált balesetet , remekül vezet na, a vezetést megtanulta az anyaszerepet is remekül viseli, 2 gyerek két apától, de ő imádja a helyzetet szerencséjére vagy szerencsétlenségére ma úgy néz ki, mint egy 25 éves egy gyönyörű nő egy vicces helyzet volt 35 éves korában akart venni egy üveg bort és a pénztáros elkérte a személyi igazolványát, hogy elmúlt-e 18 éves na, most ez a gyerek tanulja ki a tőzsdét?:)
Dzsá tesókám, azért kexelótól ennél többet vártam volna, mondjuk 2018 nyara óta amikor AD haverja ámokfutást rendezett poziból beszélve a Ricsi topicban elkerülöm mint a kutyaxart, a chartot elnézve semmit nem vesztettem. A másik menőmanó hullámlovas meg a vírús miatt teljesűlt Elliotilag számozottal menősködik, szóval ha nincs vismajor, akkor nem jön be, akkor hagyjuk is az ilyen véletleneket. Tetőn sosincs Inverted Hed&Shoulders, ez olyan alapvető, mint a gravitáció törvénye.
Ha az megy neki jobban, vegyen fel rá hitelt, és vegyen belöle egy jol kiadható bp-i garzonlakást, és adja ki. Vagy egy garázst, termöföldet, ezer lehetöség van.
nincs "spekuláns" látásmódja , sem befektetői lányomnak esze ágában sem lenne behozni pénzt a tőzsdére, ha én nem lennék szóval a felelősség jönne az én nyakamba de én bírnám, csak azt nem, hogy teljes pénzzel nyomuljon be ezek az idők most nem a totál nyomulás ideje szerintem még "öreg rókáknak" sem
Szerintem meg kéne tanulja maga intézni a pénzügyeit, mert annál jobban semmi nem térül meg. Én annak a pénznek az 5-10%-át tözsdei képzésekre fordítanám. Derüljön ki, egyáltalán ö maga spekuláns vagy befektetö? Olvasson ki jó pár könyvet, akkor is, ha nem akarja, vagy nem érdekli. Ez nem kedv kérdése, pont olyan fontos és alapvetö dolog kéne legyen, mint képesnek lenni befizetni a számláit.
beírom, mert szükségem lenne néhány jószándékú ember tanácsára: lányom az apai nagyszülei után örökölt 4,8 milliót azt mondta, mindet behozná a tőzsdére, és rám bízza mondtam, esze ágában ne jusson , hogy mindet csak annyit, amennyit egy évig nélkülözni tud hozzáteszem, hogy lányom már szeptember óta dolgozik, havi 250 ezret keres , tehát ez is könnyebbség azt javasoltam, hozza be a felét és meglátjuk mit gondoltok?
Majd ránézek, de 323 volt a nyakvonal, amit ha leszakít 285 jött ki célárnak, de csütörtök-péntek Hammer&Inverted Hammer volt, ott határozottan éreztem a fordulást, 323 fölött long.
leves