szép bizony:) a kicsi most tanul bicajozni, ezért erdei utak még nem jók erre, hétvégenként a graphisoft parkba járunk ki, ott is szép a park, de vannak olyan utak, ahol a kicsi száguldozhat
Ha nem lenne mindenki lock-up alatt, triman, sunflower, sobadi egyaránt, azt gondolnám, hogy a cég 60 felett srv-re készül az eéseid.ladó pedig sobadi - ezzel jutalmaznák eddigi kivárását/kitartását. Ugyan sobadi 1M db-ot eladhatna, de - szvsz - a nyári, saját számlák közötti tranzakciók miatt nem készül erre. Vagyis én nem látok per pillanat indokot a 60 fölé menetre. De legyenek jók a megérzéseid! Nem bánom!
azt érzem, a set-ben valami komoly készülődik 60-ig ment, utána most beállt egy nagyobb eladó /30 K / 59-re, máskor is simán átharapta ezt a tételt, ha hír volt készülőben valamit érzek
majdnem teljesen egyetértek veled a cig-et illetően mindenképp a set-ben valami lehet, mert nagyon el akarja érni a 60-at, ami tudjuk, fontos a cégnek vétel szempontjából szóval valamit érzek, de hogy ez mi, azt még nem tudom:)
800, pirike ja, és én hogy beugrottam 468-nál az opusba, hogy beledurrantják a konzumot, majd milyen jó lesz együtt a 2 nagy híres papír k@rva jó lett a két papír együtt mutatja a ner-cirkusz erejét erejét? lopását?
A CIG-et én is jónak tartom, túl sokat vettek belőle 350 körül ahhoz, hogy itt maradjon. De úgy gondolom, hogy előbb elengedik még 300 alá a pánik kedvéért. A SET-et valaki megrántotta, ez akár egy baráti kéz is lehetett - egyébként a lehető legjobbkor. De mivel a SET háza táján lényegében semmi nem történik mostanság, hacsak nem következik be egy általános trendváltás, visszacsorgást várok 50 köré.
viszont az a pacák, aki 28-nál 38-ot ordítozott benne, hát az ..... enyhén szólva ciki ez a pacák már beültetett más papírba is embereket, nem meglepő a tevékenysége esetleg kivizsgálandó is lehetne
emlékszel, ebben a lenyúllak-ban vettem 3000 darabot 26 valamennyin, aztán 21valamennyin, így lett az átlagom benne 23 félelmetes veszteség elé nézek, ha sosem éri el a 26-ot:)
nem minden "roncs" esegetett néhány "roncs " elég szépen jött felfelé ---- a mélypontjától ma is beszéltük a lányommal, hogy mi van, ha másfél millióért richtert veszek és tegyük fel felmegy 7400-ig, akkor nyer a gyerek 85 ezret én ezzel szemben azt mondtam neki, hogy óvatosan cig-et venni és elképzelhető egy 300 ezres nyereség benne ugyanennyi pénzzel meglátjuk, még mindig gondolkodom, de a lányom szabad kezet adott, azt mondta, anyu, ha ezzel a a papírral nyertél ilyen sokat, akkor rád bízom, csináld, egy évig ráér
Opust mindenki utalja? Uristen hogy imadtak 800nal. Eszmeletlen a tozsde egyebkent. Az emberek 95%a csak azt nezi, hogy veszek es majd jo lesz, biztos jo lesz, remelem jo lesz.. Megjott a fizu, olcsobban is veszek. Megjott az orokseg, azt is betolom.. Hitelt is veszek fel, azt is betolom :)
Hat iszonyat kin ez, hogy bux 4ezer pontot jott fel, a roncs csapat meg esegetett kozben. Mind tele beragadt kisbufikkel es europaban sorra zarnak le mindent covid miatt. Ma 1000pontot esett kulonben napin belul bux is!!
leves