A legveszélyesebb papír, nem tisztázott, hogy ki vett meg kit, az osztalék irányából lehet feltételezni, ami részvényesi szempontból hátrányos. Amikor kitört benne az őrület, 4 évet tippeltem amikor újra halálsorra kerül, még simán meglehet. http://www.keptarhely.eu/images/2020/10/31/v01/20201031v01tsoj4e.png
még ebbe a deltába is beleveszegetek mondjuk nem komolyan üzenem a jövő hétre a cig-et / ha jól emlékszem 600K darabbal/ piacin 350-355-ön vevőknek, hogy rendezzék már ezt a 300 elhagyást, ha lehet, végleg ha kérhetem:)
Ott tolták vakvágányra be a céget, most 40 huf környékén lehetne tőkeemelést megejteni, ami dupla mennyiség frissen bevezetett, ropogós papírokat jelent, akik a gyorsjelentésekben ott állnak az osztások másik oldalán, lerontva mindenféle 1 rv-re számolt eredményt. Nem tudom kivolt(ak) aki(k), szava többet ért mint az enyém, de emlékszem rá, hogy smilezták azt a hozzászólást, persze kitömve az is, már nem őszinte a mosolya azóta, a szemtelensége miatt, nem is sajnálom.
emlékszem jól kínoz azóta is a papír, de ma végre sikerült eladnom egy komolyabb mennyiséget ez nem jelent nagy megváltást, csak pénzfelszabadulást amit majd betékozolok a cig-be:)
Volt a futurban a tőkeemelés 78-on, amit eltékozoltak srv-re, emlékszel rá amikor írtam neked, hogy ha az nap is, záró után jön újabb bejelentés a vásárlásról, akkor "sehol se vedd vissza"?
leves