sajnos az nem fog boldogítani, olyan kevés van belőle ha cig-et 360-ra lövöd be, az tetszene:) na de a tőzsde nem kívánságműsor nem is értem, miért vagyok ilyen elkeseredett, hiszen csak egy nap volt, amiben nem sikerült semmi fátylat rá:)
elhiszem, hogy sok nyerő van, amit kihagyok csak próbálom menedzselni a saját kis elképzeléseimet hol sikerrel, hol nem ma például cig-ben nem akartam 340-343 közt adni, pedig volt már 335-336-337-338-339-es vételem ehhh, mai nap kudarc 4ig vételek, cig vételek, és nem mentem semmire még holnap lesz egy küzdő nap. aztán 3 nap kirándulás, jó programok és kész nem mindig az a nyerő, amit én választok
van beragadásom, sosem titkoltam és van sok nyereségem, azt is beírtam mindig otp-ről írod, hogy kereskedjek benne kereskedtem 8940-től 9540-ig richterben kereskedtem hetekig, 6500-tól 6730-ig most egyikben sem kereskedem majd akkor fogok, ha én úgy látom jónak te meg szintén akkor és ott kereskedsz, ahol te látod jónak
meg sem próbálom megbecsüni, meddig eshet viszont az tény, hogy elég hülye vagyok, hogy 300 darabjával veszem ilyen sűrűn lehet, jobb lenne nem kapkodni a vételekkel, ki tudja, meddig esik utoljára 556-tól fordult, mondjuk akkor volt az a nevezetes nap, hogy 620--valameddig vitték én ekkora csodát nem várok, de ez az állandó esés kiábrándító mintha tudomást sem venne a papír az általános hangulatról, jó hangulatban is csak esik
ez a lendület látszik elfogyni, mert szerintem manipulálják a papírt, persze erre nincs bizonyítékom, csak az látszik, hogy kezdenek elpártolni a papírtól a népek a régi hatalmas forgalmú napok hol vannak már? úgy tűnik, mintha kényszeredetten próbálnának valamiféle forgalmat kicsalni minden áron ez a "minden áron" viszont aggasztó
Ha Biden nyer az miben befolyásolja 4ig-t? Ha nem a fidesz nyer 2022ben az esetleg befolyásolhatja, de JG mindkét oldalon jól fekszik ellentétben ML-el.
4ig-t pont a kisbefektetők repítették idén többször is 600-700ig. Forgalom nyár óta alacsony de előtte likvid volt , voltak milliárdos forgalmak is benne.
4ig-t én bottal nem piszkálnám, Biden nyer akkor jelentős nyomás kerül a kormányra, én biztos nem venném hosszú távra, a cignél pedig kérdés h továbbra is csak életbiztosítás központú marad-e.
A 4ig-t sajnos a kisbefektetők nem fogják 6-700-ig repíteni, az intézményiek pedig nem foglalkoznak vele a forgalom alapján, ezek a tények, modi sincs amely karbantartaná az árfolyamot.
megkérlek, rosszindulatú megjegyzéseket ne tegyél se rám, se a családomra egyébként ha nagyon kiváncsi vagy, elárulom, hogy az olyan napokon, amikor 30-40-50-80 ezret keresek, a családom nagyon örül a sikeremnek, természetesen vannak ilyen vacak, nullás napok is neked minden nap sikerül? mert úgy oktatsz ------ vagy inkább kioktatni akarsz? vigyázz, ne tapsold el a pénzed:)
leves