a richterről még: az elmúlt hetekben 6415-től 6730-ig kereskedtem benne Hathor írta, ha letöri a 6450-et, nagy mélység nyílik meg nekem kicsit megnyugvás a mai 6730-as eladás, még nem tudom, mikor merek visszalépni
mondjuk ez nem írható fel a fazon hibájaként egyszerűen csak rosszul mérte fel a helyzeteket, amit a szemére lehet vetni, hogy igencsak nagy mellénnyel ....
reggeli 342-es eladásom után bajban voltam, mert csak a 342-es vételem maradt régről, és beállt 340, 341, 342-re 5-7K vevő, de aztán kezdtem visszakapni 336-335-334-en az a megfigyelésem, mintha megint kezdődne "valamiféle harc" a cig-ben de hogy ez mi, azt még nem értem
murphy törvénye, hogy ami el tud romlani, az el is romlik.... csak egy cig eladásom volt ma és egy richter eladás: CIGPANNONIA Eladás 900 db 342 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6805290, idő: 2020.10.14 09:11:24) RICHTER Eladás 120 db 6 730 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6808780, idő: 2020.10.14 15:45:44) cig 337-ről volt, richter 6620-ról azt gondolom most, hogy lehet, befejezem a richterben való kotrást egyelőre, cig vételek egyelőre jobbnak tűnnek, ma 334-ig kaptam vissza belőle
EST a legnagyobb csalódás a tolvajok közt, visszajött az ECONET-es idők benne, a jövedelmezőség szóra sem érdemes, ezen kívűl már befigyel egy kisemmizése a részvényeseknek, ez majd elválik, hogy úgy van-e, amit feltételezek. A szektában továbbra is sakkoznak a nevekkel, átsiklanak 2 húsbavágó dolog fölött, amin nekem egyből megakadt a szemem amikor olvastam a jelentésből bemásolt dolgokat, de mindig is ez ment. Bluebalu még mielőtt kitíltottak volna onnan azt válaszolta, hogy "komoly emberek" mondják, hogy többet ér, ez olyan 120-nál lehetett.
jamukha, aránylag erős bux-nál a set már 53 forint, ami 13 forinttól van a nagy zuhi 40 forintjától a csodadelta az újdonság, mint nagy zuhanásra kijelölt papír, ezt már érdemes végiggondolni, két forintról indult, na ANNAK van hova esnie "nálam mindig két forint ez a dal"
A SET-re is felhívtam a figyelmet már rég, eltérő tevékenységek, amikben nincs szinergia, átfedés, így max a könyvelésen lehet spórolni, a régi 200 árfolyamnál többet nem ér, egy moslékturmix, még az ENEFI is különb, mert ott bevágtathat a román pernyerés, persze valszeg először nem jogerős, fellebezés stb., de akkor is.
csodadelta: törés tegnap azt hittem, jó vétel volt a 72 ma 70.4-ig ejtették és alig jött vissza 72-ig ez szerintem azt jelenti, megy tovább lefelé ez lesz a harmadik kispapír, ami "fogafehérjét" mutat a set és a futur után a 72-es vételemmel beálltam 76-ra ma eladásra, de hát lejjebb kezdett, nem tudott felfelé menni innentől kezdve szerintem veszélyes
leves