ja, és az az idióta 1 darabos vétel tegnap 570-en úgy sikerült, hogy beálltam venni 575-re, egy majom meg beugorhatott eladni 570-re ---- kicsit korábban is ugorhatott volna, akkor 570-en megkapom az egészet :)
na és hova álltam visszavételre? 561-re de 3 órán keresztül nem voltam gépnél, nem tudtam módosítani meddig ment le? 562-ig ---- hát persze van ezen a 4ig-n sapka?
hát igen ezek nem könnyű döntések, ha nincs olyan más papír képben, amire szívesen átcserélném ---- főleg hatalmas bukóban ---- és főleg nem látok most olyat, amire igazán megérné átcserélni de ha esetleg lesz ilyen, nem fogok habozni -----pffff, habzik a nő:)
Nekem szar papírom nincs, ha úgy vesszük. Viszont nem pluszos átlaggal ülök az osztalékos papíromban, a pakkom 1/3-a kimehetne egy +20%-os átlaggal, 1/3-a nullán. Csak azt a pakkot 5-10 évre, osztalékra vettem. Nyilván el fogok csábulni, ha mondjuk 1/3-a kimehet +50%-kal, de az sem biztos. Te azzal a felszabaduló tőkével 1-2 hónap alatt visszakeresnéd a Wallisos bukót, az a pénzed most “halott”. Nem dolgozik. Akár évekre keresztet vethetsz rá. De nem is kell egyszerre felszámolni, hetente 1/4-1/6-át. Befejeztem.
tegnap még belefért, hogy hatalmasat rántottak rajta, és nap végére visszaesett, de ma már fent kellett volna maradnia 590 közelében, ha nem akartak volna lehúzóst játszani de ezek szerint .... még rondább lett, mint tegnap a vége tehát : lehúzás volt nem túl jó az üzenete
mostanában minden tőzsdés portfoliojában van egy-két sz@r, gyanítom valószínű a leghiperszuperebb tőzsdés is szív egy-két nem eladott tételt ez alól én sem vagyok kivétel
honnan számítsuk?:) ha teljes beragadást számítunk, akkor 700-tól lefelé 12000 darab, ami nem játszik, mert 620 az alja ennek a tételnek ha a mai beragadást számítjuk, akkor 590-595-ös eladás után visszavettem 581-en , 568-on és 561-en 1500 darabot maradt még pénzem alámenni holnap, de egyáltalán nem örülök, hogy megint egy behúzásos-lehúzásos történetnek érzem
Ajaj! Be akartam neked írni három körül, hogy legyél észnél, de éppen befejeztük a tanulást a kiscsajjal, amikor a tengeren túl kezdődött mai tánc. Aztán úgy döntöttem, hogy nem követtem rendesen, nem osztom az észt...
leves