én remekül vezetek /Woody Allen/ csak nem kocsit, hanem papírokat a tőzsdén:) már csak 1 kocsit tartottunk meg, azelőtt a mazda mellett volt egy honda is, de a hondán nem volt hitel, azt eladtuk, és a mazdát a lányom vezeti, mivel nekik jobban kell, mint nekem szóval most marad egyelőre nekem a sok levegőzés az erkélyen egyébként látom, egyre többen viselnek maszkot, ami jó, két hete még senkin nem láttam
Persze, sokat változott mindenki élete, nekem is furcsa, hogy tökre kihalt a város. Ha már nagyon unod otthon, csináld azt, amit az előbb írtam (ha van kocsid) , be a kocsiba és vezess valamennyit. Úgyis beroppant az olaj ára, egyre olcsóbb tankolni.
nekem nem kibírhatatlan a bezártság, mert amúgy is megszoktam, hogy itthon vagyok, a napi 2 óra kimozdulás hiányzik, de már az erkélyen tornázom, ezt találtam ki hogy meddig bírom, majd meglátjuk a gyerekek SEHOVA nem mennek, csak hozzám jönnek kocsival hétvégén és mivel harmadik hete így van, nem félek a találkozástól kaját csak rendelünk, semmi bolt de pszichikailag a tudat sem jó, hogy nem mehetek ki pedig nem vagyok nagyon kimenős, napi 2 órát szoktam kimozdulni régebben ja, és a színház nagyon hiányzik az életemből
Mondjuk egy szalaggal van bekerìtve ahogy a rendőrség zár le területet,amit ha akarok átlépek,a gépek nincsenek annyira közel egymáshoz, de már a kapun ki van ìrva sajnos.Mondjuk itt nincs nyitva a büfé csak nyáron szokott.
Szerintem annyira azért nem kibírhatatlan a bezártság.... talán a tudat inkább. Én autóba ülök, kihajtok a városból és bejárom a környékbeli kis településeket. Ott kiszállok és egy helyi kisboltban, zöldségesnél megveszem, ami kell. Ember nincs rajtam kívül. De ki lehet menni a természetbe és lehet futni, Én rengeteget dolgoztam az elmúlt években - mostmár csak keveset - van mit pótolni itthon. Hozzáállás kérdése az egész. Nem itt kezdődnek a bajok, Egyszer vége lesz.
Ezt nem értem, miért zárták be, ha nem használunk mosdót, zuhanyzót, az immunrendszer szabadtéri sportolással erosődik. A Büfé meg simán működik, utoljára a büfés bácsi még beengedett, de azt mondta, többet már nem akar meglátni itt.
Én teljesen leálltam, betartom. Sportolni elmennék, de a kinti rekortan palyara sem engednek be, marad a bringa. Boltba egy héten egyszer megyek, pár hétig ez kibírható, hónapokig tuti nem. Nem vásároltam agyon magam, mert nincs is hely halmozni. Éva, amúgy pm sent:-)
de, biztos, hogy korfüggő is ez a bezártság, mert a kicsinek nagyon hiányzik az ovi és már szívbajt kapok, a vasárnap felszerelt hintán "majmost" játszik, azaz a kötélen kapaszkodik fel 3 méteres magasságba , jó, hogy fejenállva nem hintázik még:) de ki fogja találni, ahogy őt ismerem
Nem mindig nyüzsgöm,de nem szeretem ha korlátoznak.Az ember eltervezett dolgai nem haladnak ez zavar a legjobban.Hìreket már nem nagyon nézek függetlenìteni próbálom magam. Pénteken meg azért is elmentem egy boltba gyalog ahol csak én voltam vásárló,és vettem egy csomó üveget h legyen mit törnöm ha ideges vagyok🙂
Az. Középső lányom: 6 éves kora óta hetente napi 3 óra edzés (RG), pénteken 4 órás. Szerinted? Már fehér, mint a fal, hiába jár ki. Ősszel szinte kezdhetik elölről a 6 éve felépített munkát...
leves