kívülről nem látszik nagy esés a nasdaq papírokon, most minusz 17 pontot látok a nasdaq composit-on telekomot nem hiszem, hogy kapok 660-on egyelőre, kivettem onnan a vételi megbízást , aztán majd meglátjuk jövő héten
de azt végképp nem értem, miért ad le valaki a nap végén 100 darabot 1360-ra, hogy ott is zárjon, ha előtte 1460-on volt 400 darab vevő manipulálja valaki ?
kínlódás az új strt-ről írok : pár hete még --- múlt évben --- 1600-on ment a kereskedés benne, több ezer darabot megvettek, jó volt a forgalom is , napi 5-8 ezer darab annyira drukkoltam, hogy ne jusson a nyomasztó nap rv sorsára, de most úgy látszik, odatart ma néztem, 1465-től 1520-ig kb 250 darab rv állt eladáson, de a kutyának sem kellett aztán jött vevő 1460-ra, békésen odaadtam neki a 70 darabom 1350-es vételt 14:53:27-kor aztán azt gondoltam, megint korán adok, és majd megindul e helyett kaptam vissza 40 darabot 1361-en 16:51:21-kor , ott is zárt az a baj , hogy nagyon csökken a forgalom, marginális papír lesz, ami senkit nem fog érdekelni sajnálom végül is, de ez van
nevetgéltem, mert itt volt vendégségben a kicsi barátnője játszani, aztán jöttek segíteni hozzám, fújoltak, hogy zeller, fúj, sosem eszik meg, mondom az előfőzés után egy falat kóstolás? a kis barátnő azt mondta, nagyon finom , ez nem is zeller:) a kicsi leutánozta, nagyon finom:) aztán elment a kis barátnő haza, a kicsi kijelentette, meggondolta magát, csak tejszínes-sajtos tésztát kér:) sütöttem neki két szelet hirtelensült fokhagymás husit a szószos tésztához:) de legalább megkóstolta a szelíd zellert:)
randomly, nem tudom megítélni, jól tetted-e az akcióid, nem figyelem az amcsi tőzsdét, csak záráskor, mi a fenét csináltak telekomot nem kaptam ma 660-on, nem lepődtem meg miatta vettem ma két magyar kispapírt, aztán meglátjuk a mai napom legnagyobb "alkotása" : tejszínes-petrezselymes-fokhagymás -sajtos tészta rántott zellerrel a zellert sokan nem tudják jól kezelni, a vad ízét el lehet venni úgy, hogy a szeleteket kicsit előfőzzük fele víz, fele tejben, sok fokhagymával és só is kell persze, de ez az előfőzött zeller olyan lesz, mint a halszeletek , ez után lehet sütni vagy rántani
Én így gondolom hogy menekülni kell ilyenkor, csak ennyi. Én US Tech és US Energy -ben voltam / vagyok. Az US Tech elhagyva, az Energy a bizakodó pont most, talán nem verik lejjebb.
gyerek voltam, talán 10-12 éves, amikor apám és anyám moszkvába utaztak valami konferenciára, és aztán mesélték, hogy kilépve a szállodából összefagyott az orruk azonnal , minusz 39 fokot mutatott a hőmérő anyám mesélte, hogy vicces volt, zsebkendő sem kellett, csak arcvédő, de az sem segített oroszországban sosem volt furcsa a minusz 40 fok időnként
leves