ne haragudj, akkor valakivel kevertelek mintha nemrég írta volna valaki, hogy ő is éva, de nem érdekes , nem fogok visszafelé keresni, ha valaki másik éva írt, majd ír, vagy nem short pozit telekomra? bátor ....
Valószínűleg álmodtad ... :-) Még csak a nem se passzol ... az MTELEKOM ha péntekig ezt csinálja, nyitok rá short pozíciót. US Tech ott mosoly szünet elváltunk nagyon nagyon pici nyerővel.
de az is lehet, hogy az enefi cég otp alapkezelőnek képzeli magát ... mernek nagyot álmodni nem a saját papírjukkal nagyon régen meg az otp alapkezelő enefit vett :) húúúú, de rég volt :)
BUÉK apocca nem használom daytrade-re a telekomot 692-től hol lehet egy korrekciós alj, ezen gondolkodom 660? de azt nem gondolom, mert ráugranak úgyis, ha a célár bőven 700 fölött van hosszú távra olvastad, hogy az enefi cég is telekomot vesz? :) szerintem nagyon nyomorúságos, hogy nem a saját papírjukat veszik, hanem egy másik cégét és még be is hírdetik , mint potenciális nyereséget ugyanis azt írták, 550-en vették és nem realizáltak ezt elhiszed?
BÚÉK, a telekomon nincs mit izgulni, az elmúlt 10 évben jócskán bele lehetett ragadni, tavaly szeptember óta már nem. Legfeljebb a kisebb korrekciót, ha nagyon akarja vételre használhatja az ember. De a teló továbbra sem daytrade paper, de swingre is csak mostanában alkalmas, amúgy alapjában hosszabb távban lehet vele gondolkodni.
barátnőm ma azzal kezdte: ----na, mennyi a telekom? ---lefele --- mondom de még nem vettem alá az 5 forint miatt ezt a cig-et nem értem ---- tudtam adni 340-en a múlt évben, most mintha bebetonozták volna 300 alá, pedig nem áll 300-on 33ezer eladó talán holnap már betehénkedik? :)
Nem a 700-tól félek hanem korrekciót várok ... de nem a Telekom korrekciózik hanem az AAPL ... Én 492-es átlaggal vagyok beszorulva ... ha közben nem daytradeltem volna akkor 562 lenne :-) Szóval Én is szoktam adni venni, de ma nyuszi voltam nem mertem eladni ... majd visszavenni.
általában mindent elrontok, túl korán veszem vissza, de van még tartalékom venni, ha lefelé fordul a tkom de szerintem sztárpapír most, nem fog lefordulni nem biztos
691-en kiment a tkom, már bántam, 680-on visszavéve, barátnőm kérdezte, ez mire volt jó? mondtam, 608-as vétel realizálva, és visszavéve alacsonyabban --- most fogsz beszorulni végleg --- mondta a barátnőm szerintem nem, de majd meglátjuk akkor most 680-ról izgulok:)
várjuk ki a végét,lehet majd egymást is veszik néhányan tözsdei cégek-nekem a nyomda is gyanus ezek után kik vehették vagy esetleg egy cég vett bele?tul sokat ment.
leves