Otp brutál, a sok rajzmester talán kicsit szerényebb lesz! Sajnos nem várt meg, még 4ig nem ért oda, ahová várom, de ma megerősítést kapott az északi irány, úgyhogy a héten szinte biztos, hogy plusszos szabadulás lesz!
781es 4ig eladva 799en. Talán, esetleg, mintha elindult volna. Nem vagyok már meggyőzhető arról, hogy innentől rendben lesz, szóval szintenként beállok a könyvbe és részletekben szabadulok terv szerint. Azért egy csomagot megtartok, mert kíváncsi vagyok 2024 végére...
Nem vagyok 4ig szakértő, de ez mai nap nem nézz ki rosszul ... https://www.investing.com/equities/4ig-nyrt ... ebben a pillanatban nulla HUF van a számlámon, nem Én fogom megtolni :-)
Nehézkesen, de felfelé araszol a 4ig, nem kellene sok és ha az Otp meg lefelé csorog, akkor hétvége közelében már tudnék adni a 800 alatti/körüli 4igből és a múltkor eladott Otpt lejjebb visszavenném. Most ez a tervem(vágyam).
gyerekek most bűnözök, a szalonnát általában csak ízesítésre használom, de kivétel a csécsi szalonna tv paprikával vagy kápiával és lilahagymával sima piritóssal őrület, milyen finom és még valami : valaki ajánlott valakinek egy "desszert" topikot, ahol megírhatja a nyereségeit tényleg, miért csak leves topik van itt? lehetne "előétel" , "főétel" és "desszert" is a levesen kívül :) végül is enni mindenki szeret vagy majdnem mindenki:) kaját is gondolom, nemcsak rv-ket zabálni:)
leves