emlékszem, sokszor benne voltam, de most egy ideje egyáltalán nem néztem, kivéve egy 37.6-os vételt, amit sikerült 40-en eladni, amikor megjelent a RÉM benne:)
ez a cig: túl sokáig volt 260 körül, épp, mint az appeninn ma hatalmasat ugrott 340-ig, kár, hogy nem bírta de ez nem azt jelenti, hogy jövő héten ne lenne még folytatása a szép kiugrásnak valószínű néhány ember hanyatthomlokozott belőle, akik túl sokáig görnyedtek benne mint az appnál is, sokan 300 alatt eladták a megugró napon, csak az app 320-on tudott végezni akkor
Szerintem itt a tobbiek sokkal tobbet keresnek mint én, akitol tanultam...vagyis hogy mondjam...aki anno segitett...az fundás volt...regi iskola híve..van egy ár ahova be kell lőnőd...mindig azt mondta...na abból vegyél le 20szazalekot...ott szord ki....amugy sokat gondolok ra(már nem él)...mindig mindenre a 20 szazalek volt...lépcsők novelve lefele ennyivel..adás tétele...ha esett 20 al akkor venni...stb..egyszer megkerdeztem tole hogy miert mindenre 20 szazalek...azt mondta hogy ne kelljen gondolkodni...
nem volt igazi nagy beragasztás sehova, csak a 3 napos őrület, amit az mhb-ban végeztek, sok embert megbolondított tegnap engem is, de revansot akartam venni és sikerült ma eszem ágába nem jutott venni, tegnap este a cig-et gondoltam ki, és ma abban kotortam, kár, hogy beszorulással végződött, de talán nem vészessel, ha tényleg igaz lesz a 400-as célár ---- majd ---- nem sürgős
délután 3 után már semmit nem láttam, más dolgom volt, de a cig nagy csalódás, azt gondoltam, tartósan kilövi magát 300 alól, mint az appeninn tette, de beroggyant nem baj, várok , úgy kell nekem, 45 perc alatt sikerült 298-as vételt 340-en eladni, minek kellett visszakapkodni ---- mondjuk épp azért, amit feljebb írtam
Opus, master....ezek tartasban, elobbi plusszos..utobbi minuszos... akko...tan nem ragadok be cc 1.5m ez a top 3-am most.Pici tetelek vannak másban de erdektelen, meg ingyen volt.A tengerentulrol vannak még.
stayerke, minusz 6% az lófütty ! most mondjak példákat, hogy akik 600-on vettek őrmestert hónapokig nézték az 50% minuszukat? vagy pl valaki nagyon régen vett 1200-ért takarékjenőt ---- olvastam a topikjában, volt ilyen ember ---- az 300% minuszban nézegette a 400-as árfolyamot hónapokig, évekig? BIZTOS, hogy nem adnék egy darabot sem a helyedben tudod, miért? 1. nem vészes a beszorulás, folyamatosan vetted lefelé, majd szép folyamatosan adod is 2. tényleg annyira sürgős lenne eladni? nem ! nem kenyérre kell 3. mi van, ha nem nézed naponta ? semmi 4. a helyedben ezt tenném, de úgyis te döntesz ! viszont a türelem nagy erény egy nem vészes beragadásnál
Nem szoktam, akko van...de ennek 20szazslékát eladtam...akartam még egy 20ast de leallt a rendszerem...de lehet jol jartam ..nem tudom.Én eladásban nem vagyok túl jo...
leves