Elkezdtem venni az Otpt, ha 13800 körül tudnék venni, dobni fogom a 4iget és opust is, hogy felszabaduljon pénz, mert jelenleg már nem sok szabad cash van. Tegnaptól 24órás szolgálatban voltam azért nem írtam, ma délutánra kipihentem magam, úgyhogy még trollkodni is tudtam 1-2 topikban! Éva veled mi újság(nem csak tőzsde fronton)?
aztán összetalálkoztunk a "csodálatos paradicsomos" szomszédunkkal azt mondja a barátnőm : ---basszus, nem mondtad, hogy a 60 éves robert redford a szomszédotok :) ----mondtam, hogy csodálatos paradicsomja van , a ráadás a többi barátnőm szerint a világ egyik legjobb pasija :) ---- na ugye, mondtam, nem kell budapest, hogy csodákat találj
barátnőm elképedt a jó levegőtől a budapesti után és elképedt a gyönyörű kerttől, azt mondta, ez egy paradicsom, de mondtam nem, szőlő és gyümölcsfák is vannak a paradicsomon kívül :) megmutattam neki a szobrot, amiről híres a város, attól is elájult, hogy mennyire jó a belváros volt a kedvence, nagyon tetszett neki "emberséges minden " ---mondta na ugye, ezt magyaráztam
"oly táááávol vagy tőlem és mégis közel " örülök, hogy felfelé tör az opus, ideje ma ezt találtam ki kajának, annyi különbséggel, hogy semmi vöröshagyma, de sok fokhagyma került a mártásba, nagyon finom lett https://www.nosalty.hu/recept/zoldmartas-halhoz illik az opus emelkedéshez a zöld :) mondanom sem kell, a kicsi semmiféle zöldmártást nem kért, csak rizst a halhoz:)
stayerke, ügyesen a következő napokban, barátnőm holnap délelőtt érkezik , a programok megvannak, vételeket és eladásokat betettem, legfeljebb esténként tudom megnézni, mi hogyan alakult , de nem is fontos, 3 nap nem a világ itt a tőzsdén jó kereskedést !
telekom még bejöhet, de valószínű 525-ös csúcson vett papír kérdőjeles megértelek, hogy nem bízol az opusban, én most nem adok, nem veszek, várom a 370-es csodát vagy a 300-as realitást 4ig nincs sok, megvárom, lesz-e 920
Nem tudom megfejteni, hogy hová tart az opus sztori, ezért is adom akár napon belül! Ha mégse oda fut ki s történet, ahová szeretnénk, akkor legalább kevesebb ragad rajtam! OTP nagyon nehéz eset, 4ig remélem erőt gyűjt!
nekem az életjel 370-nél kezdődik valószínű hónapok kérdése és megjön vagy nem tök szkeptikus lettem tök szkeptikus recept: sütőben sült tök, héj eltávolít, pürésít, só, bors, petrezselyem, fokhagyma, főtt krumpli törve, sült zöldségek pürésítve, összekever, tojás hozzá, pogácsákban kisüt, 5perc a oldal és 5 perc b oldal, húsokhoz remek
leves