tényleg nagyon finom a sok zöldségfélétől és kiskagyló tésztát is kifőztem hozzá, aki akar, rakhat bele a lányom még reszelt sajtot is tesz a forró leves tetejére, egyébként illik hozzá
megcsináltam ma a "nagy májgombóclevest", azért nagy, mert mint a minestronéban, több zöldséget főzök bele, sárgarépát, brokkolit, karfiolt, és a kicsi vacsizni akart, kavargatja a levest és megszólal: állj, árulás, hol a zöldborsó belőle? basszus, kifelejtettem gyorsan főztem zöldborsót is és bele akartam önteni a nagylevesbe, erre a kicsi: ---einstand ! az összes zöldborsót kérem, és arra a májgombócokat megint főztem egy adag zöldborsót a nagylevesbe:)
csak azt akartam írni, hogy barátnőm is megdorgált tegnap, miért kellett 430-as szép eladás után rögtön visszaállni 390-re venni tegnap reggel a tegnapi történések fényében kicsit elkapkodtam a visszavételt legalábbis az elsőt de akkor még az újabb 430 járt a fejemben :) aztán jött az expresszvonat és arcon talált :)
stayerke, ez a reggeli írásod: nem kötődöm túlzottam érzelmileg a papírhoz, csak a tegnapi őrület megviselt és próbáltam megmagyarázni ---- magamnak is ---- a dolgokat nagy felfutás, váratlan nagy lerántás, elbizonytalanodás, múltból vett deja vu , erről szólt, amit írtam
leves