Évának már van egy harcos társa! : ) Vazulné : ) Vazul néninek a fia a tanácsadó. 270-280 ra várja. A fórum figyeli a két amazont! : ) Ez így egyre érdekesebb.
Akinek van feljebbről papírja, azok most kötödnek a papírhoz..Muszáj,hogy valamit csináljon. Akiknek nincs,könnyebb a helyzete. . Most egy kicsit kivárásra játszanak.De ugye lemaradni sem jó. Bukni meg főleg nem! Évának szorítok. Én meg lehet inkább megyek a Dunára és pihenek.A papírnak is ezt kellene! Ez most olyan mint a lottó.
Pfantommal ellentétben szerintem nem feltétlenül jó észrevétel, inkább a túlzott érzelmi kötődésről árulkodik! Próbálod a jelenleg rossz döntésnek tűnő beszállódat kimagyarázni! Nem ilyen nyersen, vagy bántóan akartam fogalmazni, csak nem találok rá megfelelő szavakat. A higítás lehet jó döntés, de már nem racionális döntés lesz részedről,, inkább elkeseredett lépés, főleg ha túl nagy tőke kerül ebbe a bizonytalan papírba! Semmiképpen se megbántani akarlak, szeretném, hogy jól gyere ki a dologból, de ez a helyzet kísértetiesen hasonlít a férjem 4iges sztorijához, és az akkor nagyon fájt! Sok szerencsét, ha úgy alakul és jó vételnek tartom én is veled tartok!
előbb a 291-es "jéghegyet " kell átvinnie :) BBC tudósítás: a tenerifei tűzvész után most kaptuk a hírt, hogy megint süllyed a magyar zászlóshajó, felderítők szerint több búvárkunk-brókercsapat támadta meg a hajót, egyelőre halálos áldozatról nem érkezett hír, többen fejvesztve menekültek, a pánikba esett utasok közül szólítunk meg egyet : --jelen volt asszonyom a pánik alatt? ..igen, magam alatt pánikoltam, nagyon csúnya lett az eredmény, ne szagolja meg egy másik urat is megkérdeztünk : --hogy sikerült kimenekülnie? ---a feleségem segített, azt mondta, vegyek mély levegőket és ne pánikoljak, így sértetlenül hagytam el a hajót megkérdeztük a kapitányt : --látta, hogy a hajó süllyedni fog? --semmit nem láttam, csak jóska szólt, hogy nem jó az irány, így nem tekertem a víz alá a kormányt
de még írok valamit akik 120-on megvették, azokat nem fogja zavarni, ha 250 is lesz akár, mert biztos céláruk van , tehát nem fognak eladni , ezek a biztos kezűek 430-on sem adtak, most pláne nem fognak, legfeljebb rávesznek még az ilyen brókerfutamok vége úgyis az, hogy emelkedni fog a papír, mert egyre többen mernek beszállni , akik eddig nem mertek a gyors vágta miatt lásd: konzum 630-410- 3100
nekem nem tetszik a hullahangulat ott hatalmasat hasalt ma a zászlóshajó, 30%-ot, ez szerintem elég lesz de ha nem, 250 biztos, hogy elég lesz a korrekcióra
beleolvastam nemrég a new opus globalba ami ott megy, az a szánalom igazán :) az egyik 100-at lát, a másik anyjakínját:) értelmes hozzászólás talán 2 ----- a 100-ból :)
na, örömmel jelentem, hogy amcsik örülnek:) opuskám, ne süllyedj már el , te zászlóshajó, elég legyen neked a mai 30% minusz:) fújjam alulról a vitorládat?
leves