igen, látom, elfelejtettem hát.... akkor egyedül küzdök majd mol-ban:) a küzdés úgy fog kinézni, hogy 2620 alatt nem adom -----egyelőre ez az ötlet otp vétel 9600 környékére miért nem látok el holnap délig? :)
Nekem nincs Mol részvényem, már múlt héten otpre cseréltem, de akkor írtam is! Én csak arra reagáltam, hogy 2540en eladtad, én meg inkább vártam volna vele, így utólag tényleg volt még benne 30-40pont. Otpt ha tervezel venni, 9610 felett ne tedd, ha holnap(is) esni fog, az alá tuti benéz a héten.
az a baj, hogy holnap és holnapután alig tudok figyelni, vakon nem szeretek vételt betenni, még eladásokat inkább ... a vételeknél kell látni, mennyire teperik mindegy, még az is lehet, jól járok és nem kapkodok az örökös optimista vételeimmel ha nem titok, hol tervezed a mol-t eladni?
Otp: sajna előbb lesz 9500 teszt, mint a 10500 megnézése, szóval ebből a körből kimaradok, ha csak nem nyit holnap pluszban, mert akkor lesz még egy sikertelen kísérlet a 10k támadására. Ebben az esetben 9900 körül dobnám, de szvsz pirosban nyit és csak lefelé lesz az irány!
nem használok , csak fejben beteszek eladást és hadd szóljon ma visszavettem magasabban, de ez ritkaság otp-ben már csináltam ilyet, 9500-on adtam aznap és 9600-on visszavettem, másnap 9950-en eladtam
stayerke, már látom én is, hogy korán adtam a mol-t, 11:10-kor már harsogás is jött, hogy brutális osztalék várható a mol-nál, tehát visszamásztam magasabban, megint 4 blue-m van, csak most a mol rosszabb helyről, de most már nem ugrálok egyet még ugrottam ma, eladtam a 378-as tkom-ot, de biztos, hogy azt is korán
Otptől kicsit többet vártam, de ha megindul, akkor sokszor irracionális emelkedést szokott produkálni, szóval türelemmel vagyok iránta. Jelenleg egyébként se lehet elvárni,hogy a népek ilyen sztorik után a bankszektort zsákolják...
Mivel eldöntöttem hol adok el, ezért benéztem ide és a legjobb szándékkal írom, hogy már sokadszorra az az érzésem, hogy túl hamar dobtál, ebben a Molban jelenleg van még felfelé, nem tudom pontosan mennyi, de van!
egy kis "főzőcske", ami "sütéske" : medvehagymás --sajtos-- krumplis pogácsákat csináltam ma, első kísérlet, isteni finom lett, még mártogatóst is készítettem hozzá, tartáros-fokhagymásat, elképesztően finom együtt:)
leves