a te sikered a futurban az enyém is, mert ki tudtam jönni 21.5-ös -28-as régi vételeimből 32.4-ig maradt még vételem benne régi, de legalább egy részéből kijöttem
de tényleg megérdemelted a futurban a nyerőt, hetekig láttam, 19, 17, 19, 17 és ment a sok gúnyolódás feléd, nagyon undorító volt olvasni szóval hol a bélszínem? :)
ha minden igaz, ki tudok jönni a nyúltex régi beszorulásomból nem túl fontos, 10K 14-ről és 15-ről, sokat nem lendít rajtam futurba ma beálltam venni 23.3-ra, de nem kaptam , pedig volt egy pont, hogy úgy nézett ki, odaadják, a 30K-s 23.2-es vevő elé álltam az igazi bajom nem ezekkel van, hanem a fundásnak kikiáltott kicsikkel, amik nem mozdulnak
Abban a ket papirban vagyok topik gazda pont, mint kis papirban. Futur bejott. Nutex kimaradt. Mindjuk nekem kamu kavaras, de nekem holt mindegy ki mit csinal. Kisbufik oruljenek kicsit neki, megerdemlik -98%ra. Futur meg elhivatottsag
beírom bíztatásképpen az otp-nek, ha már 12500-as célárakat ugattak be neki: amcsik: dow: + 737 nasdaq: + 484 sp: + 122 hát, shortosgatyás otp-sek, most nem lennék a helyetekben:)
azon gondolkodom, amit tegnap is hiányoltam, hogy kispapírok nem indulnak eddig kettő ment fel, mind a kettő érdekes módon mindenféle funda nélküli : a futur és a nyúltex már várom, hogy fundás ---vagy annak mondott --- kispapírok is megindulnak
usa annak örül, aminek egy jókedvű nép örülni szokott:) tegnap mit írtam otp-re? hogy "hamis a baba" , nem zuhanhat egyedül az otp korrekcióba , ha a mol és richter vonaglik felfelé
az a lényeg, hogy ennek a kidőlt-bedőlt-tákolt magyar tőzsdének segít, ha a az amcsik végre optimisták :) és remélem, a tőzsde legerősebb papírjának, az otp-nek is segít az meg, hogy egy két kis fosh is megindul végre, hab a tortán :)
leves