ja, opus szégyen vagy nem, de azt odaadtam 128.2-n, 12:40:31-kor beálltam visszavenni 124.2-re de ma nem tekerték le addig szerintem egy fillért nem kerestem vele, holnap majd meglátom, de a jutalékot fedezte az eladás , nem vesztettem vele
megértelek, és 150/rv is szép nyereség, én is nagyon örülök, hogy a tegnapi 650-es vételt el tudtam adni 10900-on, de ma a legjobban a DM megindulásának örülök sok van belőle, és már kezdtem rémeket látni, hogy leküzdik 40 alá, nagyon támadták azt a 40 et , ez a 45 egy kis csoda most nekem, pedig nem adtam sokat , csak a 40-41-es vételeket csak nehogy visszaerőltessék lefelé !
végre megindult a DM, de észre sem vettem, mert üzenet nem jött, és annyira lestem az otp-t, hogy nem tűnt fel, üzenet nem jött 40-es és 41-es vételek mentek ki 43-on és 44-en, hurrá :)) 3500 darab ment ki 43-on és 2000 darab 44-en , egybehuss volt 15:45:30-kor hurráááá, már azt hittem, meghalt a papír:)
Itt vagyok Evam,csak annyi minden osszejott,nem volt idom olvasni.Furdoszobaban radiator kilyukadt annak cserejet bonyolitom Temetesre mentem,sajnos kozvetlen szomszedom meghalt covid komplikaciok utan.Kozben a daxli-ban uzleteltem tobbet,otika nagyon szuk savban mocorog.Kepzeld,a tegnap meg richterben is reslizaltam egy kis nyereseget.Mtelekomokat is eladtam,szepen hoztak a szamlara,atlagban 11%Latom ti is jol forgolodtatok,gratula.
leves