Azért gondolom egy jól megválasztott stop loss segít elkerülni a bajt. Nagyon hasonlít a Nov. 10-11. napi kereskedés a múlt heti csütörtöki és pénteki kereskedésre, mert csütörtök piros gyertya lett a pénteki zöld gyertya minimuma pedig magasabbra sikeredett, a csütörtökinél. A pénteki záró szinte megegyezik a csütörtöki maximummal. Nov. 14 réses nyitás volt felfelé erőteljes emelkedéssel. Remélem holnap is így lesz.
és még valami: megélhetési tőzsdés vagyok, tehát nem nagyon érek rá tévedni fontos, hogy keressek napról napra , vagy pár napról pár napra már csak téged olvaslak és néha Zsuzsát is, ha hozzászól az otp-vel kapcsolatban, mert te HŰTENI is tudsz, ami rámfér, hogy ne veszítsem el a fejem ---- ami alapvetően optimista , vagy inkább a vágyaimat vetítem be vételekbe, ami hiba
elvileg CSONT medvepiac van, ugyanakkor az otp, ami szerintem még mindig vezető papír, szépet húzott de most nehéz, botladozik, akár napon belül is , helterskelter egyelőre nem is merek rányomni akár 200 darab vételt sem, csak 50 darabokkal operálok mol-ban is max. 300 darabbal ugyanakkor megindult egy-két kispapír, amik akkor szoktak, ha érzik, csökken a nyomás a piacon igazad van, kétfelé kell gondolkodni
Ha a magyarok megkapjak az EU penzt, akkor az OTP rallyzni fog 3-5000 pontot. Ha nem, akkor majdnem ugyanekkora eses lehet. A hir valamikor a kovetkezo 1 honapban meglesz. Teljesen vilagos, hogy negativ dontesnel (ami persze ujabb varakozasnak fog kommunikalodni) heves gap-down indul, es hetekig tarto nagy esest hozhat. A pozitiv dontesnel pedig sok hetig tarto rally lesz. , Ebben a helyzetben kis penzekkel lehet jatszani napos idotavokban. A nagy penzt a dontesig felre kell tenni, es kivarni vele. Most nem szabad nagyot bukni.
Őszintén szólva már sokadszor is megbántam a ki-be ugrálást, igaz hogy így nincs beragadás, de csak tartással majdnem 10%-kal szebb lenne az egyenlegem OTP tekintetében! Amikor OTP beindul, nincs az a háború, ami megállítja! Talán egy dolog: amikor ekkora emelkedés után beleveszek! Szóval lehet, hogy hétfőn "elindítom a korrekciót" egy vétellel!!! :-)
a delta papírról : 34-es aljjal nagyon kivéreztetett a papír, ma, ameddig láttam, sokan adtak már 42-nél, de mivel nekem csak 6K darabom van, nem nagy kaland,talán 45-ig elmehet nem könnyen, tegnap is írtam, 20 millióval fél forintot tudott haladni, ma sem ment , de talán a 45 benne van ----50 pedig örömünnep lenne:)
tegnapi 10300-as vételem 99%. hogy el tudom adni hétfőn következő legalacsonyabb vételem 475-ös, azon még gondolkodom az után csak 10520-ról van vételem az amcsik, elsősorban a dow szépen zárt az otp megint közel került a 11000-hez biztonsági játékot szoktam tartani, tehát a 10300-as vételem adom, már ma is akartam, ha nem jön az internetszünet, a többit majd meglátjuk
Otp hétfőn még biztos eladható lesz pluszban, de aztán... Nyilván a korrekció-várás is beszél belőlem, de van is alapja egy kis pihinek, meglátjuk. Richtert végül még bővítettem, de már inkább Otpt szeretnék magamnál tudni! Zsuzsa véleménye engem is érdekelne! Szép hétvégét nektek!
érdekes, hogy milyen egyszerűen lehet "csalni" kajákkal ettől a tejes fokhagymás előfőzéstől a rántott zellerszeletek olyanok lesznek, mint egy finom rántott hal
délután 4-kor nekiálltam jó kis babrás rántott zellernek, ahogy én szeretem, előfőzöm fokhagymás-sós tejben, aztán ja kihűlt, panírozom liszt, tojás, morzsa-zabpehely-reszelt sajtban, aztán kisütöm, a főzőlevéből mártogatóst csinálok sok petrezselyemmel, elszórakoztam vele kb 5-ig, aztán bepácoltam hétvégére a marhahusit, rádió szólt közben, elég jól elvoltam estefelé telefonözön, aztán végre visszajött az internet
délután fél 3.kor elment az internet, tv sem volt, valami elosztó hibásodott meg, most este 8-kor jött vissza minden épp be akartam állni 10540-re otp eladásra, amikor bamm, vége volt ami ma teljesült, opus eladás, 129-es és 130-as vételem ment ki 16:21:16-kor , nem láttam, most néztem meg 1500 db OPUS eladási ajánlata teljesült 133,200 Ft áron. meglátjuk, hétfőn el tudom-e adni az otp-t
leves