Azt a trágya fost biztos hogy elkerülöm! Lehet megy még de az emberek nagy részét a nyomorba döntötte, s vissza a munkába!! Óvatos légy hisz a 4ig sem jött be neked! Inkább opus 112 körül mint delta!!
én viszont úgy néz ki, nagyot fogok bukni a DM-ben, ma még láttam, 43.8-on ácsorog egy nagyobb vevő benne, de utána az 5-ös könyvben leláttam 40-ig nem egy üdítő kilátás /lelátás/
és valószínű jobban jársz majd deltával, mint én a DM vételeimmel ma 43.9-ig kaptam belőle, adni nem lehet, be is fejezem a vételeket ezen a szinten mol-t vettem végül 2600-on, otp ma semmi , opus letörte a 130-at, nem tudom, veszek-e belőle még , egyelőre 2500 darabom van belőle 29-31.4 közt , de nem akarom túlzásba vinni a darabszámot
Látszik már alig fogja a 130, nekem anno raba volt ikyen -30% ban ment ki azt Ott1 est Set szepen visszahozta. Most OTP hozza vissza Alteo pannergy bukot!
hősiesen vettem belőle 624 darabot 129-en ---- hogy miért ennyit? mert hősiesen szeretnék tobzódni ezzel az irdatlan mennyiséggel:) 14:53:31-kor lett az enyém a mészárszék-adag
hősiesen vettem belőle 624 darabot 129-en ---- hogy miért ennyit? mert hősiesen szeretnék tobzódni ezzel az irdatlan mennyiséggel:) 14:53:31-kor lett az enyém a mészárszék-adag
leves