de gondoljunk bele, mennyire kockázatos egy 10000 fölötti otp várás senki nem mondta meg az otp-nek, hogy ha 5 számjegyű lesz, menekülni kell belőle:) ezért lehet, vidáman lesz 10000 fölött, csak még kéreti magát:) de nem biztos:)
köszi:) lányom szerint úgy beszélek most, mint a lemondott palkovics, csak nem hadarok:) "tajratté tajrare" megpróbálok még adni otp-ben, vagy így vagy úgy, amit még megér adni ma azt hittem, vágta jön, de elmaradt
reggel, amikor megindult az otp, 10240-re álltam eladással :) aztán nem kapcsoltam, és már esett vissza:) de nap végén adtam 9600-as vételt 9982-n ,de csak 50 darabot 17:12:16-kor ment ki, nagy lebőgés:) 50 db OTP eladási ajánlata teljesült 9982,000 Ft áron.
Merre tovább otp? Tegnap szépet fordított 9600ról, de nem tudom elhinni, hogy ma-holnap átlépi a 10000-t, aztán már vissza se néz! Maradok pályán kívül, ha pedig mégis nélkülem repül tovább otika, akkor ezt benéztem és máshol próbálom behozni a lemaradást!
nagy néha én is veszek 4ig-t, de van valami új hír, amiért belevettél? basszuskulcs, otp-t kellett volna még venni 9600-on:) persze utólag vagyok okos, azt gondoltam, lent zár majd , vagy esetleg még lejjebb adják, arra tartogattam vételt
teljesen átfagytam, délután elmentem ajándékokat venni, zárás előtt értem haza, eladtam egy adag otp-t 17:11:36-kor, azt hittem, nem veszi be az ajánlatot, de igen, sikerült : 70 db OTP eladási ajánlata teljesült 9980,000 Ft áron. öntőpajti megint aktivizálta magát a DM-ben, kaptam tőle, majd megint eladom helyette:) ügyes vagy, de miért vettél 4ig-t? 2000 db DMKER vételi ajánlata teljesült 44,900 Ft áron. 1714 db DMKER vételi ajánlata teljesült 45,000 Ft áron. 1286 db DMKER vételi ajánlata teljesült 45,000 Ft áron.
na tessék, ezt sem gondoltam volna, hogy leadják 9600-ig, persze ma nem adtam egy darabot sem reggel:) nem adtam még a 9600-as vételeim, tehát nem is veszek itt így lehet gyorsan pórul járni:)
leves