senior, háromszor mentem be a pro-ba és háromszor kaptam idegrohamot meg kell várnom a nagyunokám, hogy egyszer kereskedési időben segítsen nekem beállítani ott mindent de azt is írta valaki a netbroker topikban, hogy beállított mindent és kitörlődött nem tudom, nem jól rögzített dolgokat, vagy mi történhetett
de nem fog megoldódni egyhamar, ergo szánj már pár órát az életedből a pro-ra. ismered a mondást: segíts magadon, az Isten is megsegít. ide a rozsdást, ha elkezdenéd normálisan használni a pro-t, egy hét után az mondanád: "senior, de hülye voltam, hogy eddig makacskodtam" :)
nekem elég nap végén :) nem túlelemezve a dolgokat: tegnap sokat ment, ma volt egy kis korrekció, párhuzamosan a kinti hangulattal. a napizók meg úgyis lekereskedik az összes le meg fel hullámot, amit az ilyen lusták, mint én, kihagynak :)
nem használhatatlan napi kereskedésre az alap, minden nyereséget ott csinálok, csak egyszerűen több probléma van, ami ha megoldódna, nem kukorékolnék ilyen pl, hogy a real time igazi real time legyen most már csak ilyen egyszerű vágyam van, hogy amiért fizetek, azzal ne csapjanak be
senior, már vártalak nagyon megijedtem, amikor 8770-en is kaptam, és eladtam most a záróban a 8770-es és 8846-os vételem együtt 95 db OTP eladási ajánlata teljesült 8986,000 Ft áron.
már önmagában az elég motivációnak kellene lenni, hogy Pro-ban megoldódna a realtime problémád. most komolyan: semmi olyan nincs a Pro felület kezelésében, ami egy átlagos windows felhasználó ne tudna elvégezni. ha tudsz windows-ban új ablakot létrehozni, annak méretét változatni, tudod a jobb egér gombot használni bizonyos funkciók előhívására, akkor a pro-t is fel be tudod állítani. saját életed könnyítenéd meg, ha egy kicsit is úgy állnál hozzá, hogy ezt nekem meg kell tanulnom, mert a netboon nem fog visszajönni, az alap meg használhatatlan napi tradingre. ennyi :)
leves