de, ér valamit :) kb belövöd, hogy hol vennél és vagy talál, vagy süllyed, mert már máshol áll a bál:) hogy is hívták azt a papíron is játszható játékot? nem az amőba, hanem az a talált, süllyed féle
biztos az én lustaságom és "technikától idegenkedésem", hogy a randomban is a netboont használtam, az egyszerű volt, áttekinthető minden fontos benne, most is az alapot választottam, mert nem akarok "rendezgetni", csak venni és eladni de hogy azért kérnek pénzt, hogy az alapban a "real time" nem igaz, mert mindig késik 2-3 percet, hát .... olyan szolgáltatásért fizetek, ami nem adja meg azt, amiért fizetek vajon hatalmas elvárás lenne igazi real time biztosítása az alapban ? de..... végül is tudok kereskedni benne, ez egy nagy előnye az erste rendszerének:) képzeld, ha bejelentkezés után a magyar posta küldőszolgálatát látnám :)
Ezt nem feltétlen neked írom, de általánosságban, nem is szeretné egyik volt randomos sem megtanulni............ez egy másik rendszer, ebben is van sok jó, én a randomot nem ismerem nem tudok róla véleményt alkotni, de úgy látom új rendszert senki sem szeret megtanulni........ Sajnos amíg nincs más ebből kell magunknak kihozni a legjobbat!
gyerekek, egy kis villanyszámlaügy: júliusban volt az éves leolvasás, előtte 5800 körüli számlám volt havonta augusztusban 7990-es számlát kaptam, gondoltam, ez az éves túllépés szeptemberben 8300-as számlát kaptam, gondoltam, kapják be, akkor ennyivel drágult az áramom , bár nem léptem túl azon, amit ígértek , hogy nem emelnek most az októberi számlát kaptam meg, 5867 forint telefonon ezek nem elérhetőek, pedig gondoltam, áttérek a diktálásra havonta szerintem összevissza számolnak, teljesen érthetetlen
én nem temettem 8 K-nál,sőt 8800-ig emelkedést vártam akkor. .Ezen túl ment.Ilyen is van.Pomperj-el ezt meg is vitattam.Azt válaszolta,hogy rosszul látom,oszt 3 napra rá meg vételre javasolta ,amikor már lassan itt lehet a kifulladása ennek az emelkedő hullámnak.
leves